perimasali802_ ev Şuan dağınık ama pis değil en azından ben yapıyorum arkamdan dağıtıyorlar abla kardeş canları sağolsun 😍
Tatlı bir sohbet 💖
karamelek21 kolay değil tabi kazanmak canim iki haftada olsa dinlen bol bol
incinmissindedi kimin senin mi canım
Ne güzel etin gezerek ohhh sefan olsun 🤗
Biyiklim ahaha 😂 valla iş sohbete baglanir ise sabaha kalırsınız
Hakkında hayırlısı olsun canım nasil olsun 🤗 maalesef bizde şifayı kaptik bayramdan beri
lgrth çok harcayan biri değilim de nadir düğün olur ondada abiye olmaz 😂
Yine iyi kurtardim foto atarim belki
İki gün sonra yatış olacak gelme diyor bana bakalim nasil olacak
İyi yapıyorsun canim cantan hazirmi peki
asyarana Allah tamamına erdirsin canım 🌸
Sasuke ahaha koye gitmek istemediğin icinmi 😅
vahsikelebekk canım üç cocukla imkan varmi söyleyin hele bana dinlenmek haram olmuş 😂
Çocuklarda öyle olur genelde
İnsanin evi gibi olmaz hicbir yer
Bubenimoykumm dağınık hepimizde var 😂 önemli olan sağlık
perimasali802_ sizede çok geçmiş olsun 🙏🏻 16 yaşımda stajlarla çalışma hayatına başladım çalışmak daha az yoruyormuş ev hanımlığının tadını alamadım 😅
perimasali802_ yanında ilgilenecek kimse var mı..dün gece hazırladım depend eksikti onu da bugün aldım tam olur herhalde 🙂ilkinde üst değişecek halim bile yoktu çantayı olduğu gibi getirmiştim şimdi de abartmadan halletmeye çalışıyorum 🙂
perimasali802_ He vala geceyi onlarda geçiririz sohbete dalsak🤣Amin canım 😊 soğuklar geri geldi yine ince giyindik ondan kaptık
perimasali802_ olsun illa büyüyecekler sen 3 tane yapıp çekilmişsin kenara 😁 bir tane olup ikinciye cesaret edemeyenlerin gözü yaşlı😂
banu22 alma alma boşver 😅
lgrth kiz kardeşim var oda kucuk babam kalıcak yanında
Bedenleri var cnim standart zaten kullanılmıyor ki çoğu ne kadar az o kadar iyi yani sağlıkla gelsin minik
Biyiklim 😂😂
Maalesef hava güzelleşiyor derken kış geldi yine
vahsikelebekk onlar büyüyene kadar ağzımda dış kalmayacak 😁
Gerirmesinler aman aman 😂
perimasali802_ Allah kolaylaştırsın sende üç çocukla en fazla bir yemek yapar evi çekip çevirmeye çalışırsın gidersen..amin amin az kaldı bakalım 🥲🥲
perimasali802_ sabır periciğim başarabilirsin😍
perimasali802_ He vala ya erken sevindik yazın gelmesine🥲