Bende annem gildeyim bayram günü kaynanam Lara gittim akşama doğru annemlere geldik kaç gündür düğün falan bize sözümüz vardı öyle. İşte yorulduk

Valla biz bu bayram memlekete gideriz diye planlamıştık ama hiç öyle olmadı bu bayram evdeydik kolay atlattık çok şükür

perimasali802_ hoşgeldin canımm🌸 hadi geçmiş olsun telaşen bitmiştir umarım kafa dinleyebilirsin🫶🏼 evdeyim bebemle eşim işte. Bayramda kayınvalidemdeydik orda hiç rahat değildim kalacak yer sıkıntı, evladım yerini yadırgıyor ama kalabalığı seviyor, bir de bana pis geliyor orası tekdüze ev gibi değil yoruluyorum ordayken hem bedenen hem psikolojik olarak😂

Biyiklim ahaha 😂 valla iş sohbete baglanir ise sabaha kalırsınız
        Hakkında hayırlısı olsun canım nasil olsun 🤗 maalesef bizde şifayı kaptik bayramdan beri

lgrth çok harcayan biri değilim de nadir düğün olur ondada abiye olmaz 😂
          Yine iyi kurtardim foto atarim belki
          İki gün sonra yatış olacak gelme diyor bana bakalim nasil olacak
          İyi yapıyorsun canim cantan hazirmi peki

perimasali802_ sizede çok geçmiş olsun 🙏🏻 16 yaşımda stajlarla çalışma hayatına başladım çalışmak daha az yoruyormuş ev hanımlığının tadını alamadım 😅

perimasali802_ yanında ilgilenecek kimse var mı..dün gece hazırladım depend eksikti onu da bugün aldım tam olur herhalde 🙂ilkinde üst değişecek halim bile yoktu çantayı olduğu gibi getirmiştim şimdi de abartmadan halletmeye çalışıyorum 🙂

lgrth kiz kardeşim var oda kucuk babam kalıcak yanında
                Bedenleri var cnim standart zaten kullanılmıyor ki çoğu ne kadar az o kadar iyi yani sağlıkla gelsin minik