esra00 indirp silmek zor değil foto çekip sildiği gibi canım biraz daha gözlemle umarım aldatma yoktur
Eşimin telefonunda cinsel organın resmini gördüm😞
vahsikelebekk inşallah android de indirilip silinen uygulamayı nasıl görebilirim bi bilgin var mı canım
esra00 ben kendimi bildim bileli apple kullanıyorum güzelim bir fikrim yok ama bile arkadaşlar vardır belki ayrı bir post aç istersen bunun için bilgisi olan yazar
esra00 atacak olan her şekilde atar mail telegram başka sohbet siteleri..sürekli çekmiş olması normal değil kendi şeyini mi kıyaslıyor ebat olarak..androidi bilmiyorum ama Apple’da App Store da uygulamalarım kısmı var orda bu telefonda olmayanlar kısmı var indirilip silinmeler indirdiği tarih mevcut oluyor belki onda da android de öyle olur..
esra00 ya bence birine atı başka ne açıklaması olabilir bence direk sor
vahsikelebekk Tamm canım teşekkür ederim
guness2002 inşallah bi yakalarım o zamn sorarım ona
esra00 canım yani belliki birine atmıs hic masum degil ama gercekten istemiyorum haklı cıkmak lütfen bize güzel haberlerle gel ha nasıl aklanır masum cıkar onu da bilmiyorum gelip telefonu düşmüş hint filmi gibi yanlıslıkla orasını cekmiş desen gine sevinicem umudum var hani baska ne şekilde olabilir ki bilmiyorum kocam gay de desen sanırım sevinicem ya valla insallah arkasından kötü bisey cıkmaz ya olursa da güclü dur oturur sabaha kadar söveriz derdini paylasırız
esra00 sen varya play store gir üste ismine tıkla sağ üstteki köşede play kişileştirme var gir oraya tekrar gir geçmiş var silinen indirilen uygulamalar.
esra00 telefonum Samsung az önce baktım anlatayım sizde işe yarar inşallah. Play store’a girin, sağ üstte hesabın olduğu kısma tıklayın orda uygulamaları ve cihazı yönetin diye bir seçenek olması lazım ona basın. Puanlar ve yorumlar seçeneği olması lazım ona basın orda çıkıyor hep uygulamalar. Bi tarafta yorum yapılanlar bi tarafta hiç yorum veya değerlendirme yapılmayanlar, var iki tarafı da kontrol edin. Siz diyince kendi telefonumdan baktım ben bu şekilde buldum, inşallah işinize yarar