• +18
  • Eşimin telefonunda cinsel organın resmini gördüm😞

aysglhale Tamm canım fırsat bulursam bakacağım

Bsrkaya eveeet🥰 her böyle dediğimde geri gidiyorum

esra00 siz kullanmafıpını sanıyorsunuz belkide ? Google hesabı varmı sizde

rouge_ Amaaan dur gittmee gelmişsin tadını cikarrr isteee 🙈 peki @Nietzsche haberin var mı hicc o nerelerdeee

goktugpasam 3 tane telefonu var ikisi evde duruyor bu yeni bunu kullanıyor bayadır eskisine bakmayı düşündüm hesaplar onda da açık ama internete bağlanınca bir sürü bildirim gelecek baktığımı anlar diye bakamıyorum

rouge_ Anladımm canımm timamm dönmene çok sevindim tekrardan 🤗

esra00 anlarsa anlasın niye korkuyorsunuz ki

bossmom geçen ben buna gececi çalışken doğum günü için özel resim atmıştım o zamn mı çekti diye düşündüm kalktı orda ki çektiği resimlerde ama tarih saat bişey bulamadım ne zaman çektiğine dair daha sonra evde çektiğinde de ilk kalkık değil ken çekmiş sonra kalkık haliyle takip edeceğim bakalım

esra00 bakma imkanınız olursa bakmanız en iyisi olur içinizde şüpheyle durmazsınız. Bakamazsanız da en azından hareketlerine dikkat edin illa belli eder bişey, bişey yakaladığınız zaman da elinizden geldiğince sıkıştırın konuşturmaya çalışın

lolopoo wp eski telinde yüklü o da evde duruyor hep ama diğerlerini açtıysa bilmiyorum görmedim hiç

lolopoo korkudan değil de bir şey bulamazsam önlem alır diye

goktugpasam aynen ben de öyle düşünüyorum bu hafta akşamcı olduğu için kep fırsat olmadı haftaya sabahçı olur o zamn şarjda faln bakarım inşallh

esra00 Canım sağlık problemi olabilir mi? Çünkü bir kadına atacak olsa inmiş halini atmaz. Kadın napsin inmiş hâlini. Bir sorunu var da doktora filan mı atıyor acaba? Ürologlar foto istiyor tedavi sırasında çünkü.

esra00 Ona bakarak yapmamıştır canım neden insan kendi resmine bakarak yapsın ki aklıma tek şüphe geliyor onu bir uygulamada resim olarak kullanmış olabilir ya da maalesef ki birine göndermiş olabilir dikkatli olun telefonunu didik didik edin derim

montimoon bu açıdan hiç düşünmedim canım ya eken boşalma sonrunu var bazen bir dk bile sürmez ama doktora gitse anlardım çünkü iş saatleri beli onun dışında da hiç öyle bir yere gitmez zaten arkadaş ortamı da yok