Eşimin telefonunda cinsel organın resmini gördüm😞
bossmom geçen ben buna gececi çalışken doğum günü için özel resim atmıştım o zamn mı çekti diye düşündüm kalktı orda ki çektiği resimlerde ama tarih saat bişey bulamadım ne zaman çektiğine dair daha sonra evde çektiğinde de ilk kalkık değil ken çekmiş sonra kalkık haliyle takip edeceğim bakalım
esra00 bakma imkanınız olursa bakmanız en iyisi olur içinizde şüpheyle durmazsınız. Bakamazsanız da en azından hareketlerine dikkat edin illa belli eder bişey, bişey yakaladığınız zaman da elinizden geldiğince sıkıştırın konuşturmaya çalışın
goktugpasam aynen ben de öyle düşünüyorum bu hafta akşamcı olduğu için kep fırsat olmadı haftaya sabahçı olur o zamn şarjda faln bakarım inşallh
esra00 Canım sağlık problemi olabilir mi? Çünkü bir kadına atacak olsa inmiş halini atmaz. Kadın napsin inmiş hâlini. Bir sorunu var da doktora filan mı atıyor acaba? Ürologlar foto istiyor tedavi sırasında çünkü.
esra00 Ona bakarak yapmamıştır canım neden insan kendi resmine bakarak yapsın ki aklıma tek şüphe geliyor onu bir uygulamada resim olarak kullanmış olabilir ya da maalesef ki birine göndermiş olabilir dikkatli olun telefonunu didik didik edin derim
esra00 nasıl sabredip sormazsınız hayret ettim
Angellove2010 tel açılınca direk o resim çıktı ya karşıma banyoda da olunca bir de sat sabahın 5i o saate kime atabilir diye düşündüm hani biriyle konuşarak bi haltlar yiyebileceği bi saat değil
Bubenimoykumm o an sormam imkansız dı kızım vardı yanımda onu tuvalete götürdüm onun yanında da konuşamayız bir de işe gideceği için zamn da yoktu daha sonra da düşünme fırsatım olunca biraz takip edeyim diye bişey demedim
esra00 isteyen her saatte her haltı yer zamanımız cok kötü maalesef üzgünüm tek o geldi aklıma yani afedersin düşün sen olsan kendinden haz edebilir misin 😔
esra00 o telefona bakana kadar zaten bildirim birikir yine çevrim içi olunacak yerlere girme gireceksen de bildirim düşsün interneti kapat öyle gir çevrim içi olmasın ama başına oturur detaya girersen öylr biişe varsa mutlaka bulursun Allah karşına çıkarır nasıl duruyorsun bacım ben olsam herifi bayıltır bakarım yine bakarım içinden geçerim.. 😕😂 inşAllah kötü bişe çıkmaz
esra00
Sizi aldattığını öğrenmiş olsanız ne yaparsınız asıl önemli olan soru bu net bir şekilde bu evliliği bitiririm diyorsanız içinizdeki bu stresle beklemeyin çünkü sadece siz zarar görürsünüz hiç çekinmeyin alın karşınıza ve sorun nedenini açıklamasını dinleyin zaten söyleyeceği şeylerden yalan yada doğru olabileceğini anlarsınız sonuçta yabancı biri değil eşiniz yalan söylediğinde tanıyor olmalısınız kendinize zulm etmeyin derim ben…
esra00 fotoğraflarda ayrıntılar yazıyor oraya tıkla tarih saat çıkıyor