rojbintan jilet iyi değil yalniz kısaltma öneriliyor
Lazer epilasyon
esila48 canim ben 20 seans girdim gene de bitmedi
minikooo çok gittim ben de buz alex şimdiye tüysüz bebek olmam lazımdı ama yok çok çok küçük küçük nadir çıkmayan yerler var
vahsikelebekk ya belkide hormonsal yada cihazları gerçekten kötü
minikooo valla hormonsal olsa sırtımda da çıkardı diye düşünüyorum ama o kadar kıllı da değilim aslında. Lazer cihazı alıcam kendime belki o uyutur da uzun süreli kullanımda rahatlatır beni bi de en etkilisi iğneli diye biliyorum en kesin çözüm olanı.
vahsikelebekk evet benimde var braun gerçekten uyutuyor ben sadece genitalde ve kolaltında verim alamadım diğer yerler yapınca düzenli şekilde gerçekten geç çıkıyordu
minikooo araştırıp mı aldın canım bir şey soracağım da. Birisi aynı lazer makinesi gibi tık tık tık arka arkaya atış yapıyormuş beklemeden ama hangisi bilmiyorum vatanda çalışan kız anlatmıştı unuttum markasını braun mu yoksa philips mi? Birisi de tek tek bekleyerek atıyormuş ben arka arkaya atandan almak istiyorum çünkü beklemeden kaydırarak yapmak için.
vahsikelebekk askım p phılıpsdır ozaman bence benimkide basılı tutunca arka arkaya atıl yapıyor ama böyle 2 sn filan arayla birde öyle çok ısınıyo bende tek tek basıyorum. Birde bunlar dökme yapmıyor direk çıkış zamanını uzatıyo. İlk zamanlar haftada bir düzenli yapmak çok önemli en çok kol be bacakta etki görmüştüm
minikooo aa şarjlı mı peki seninki ondan mı hemen ısınıyor acaba basılı tutunca? O zaman ben bir daha gidip sorayım adını modelini öğreneyim. Kız da öyle demişti kolunu gösterdi birkaç haftadır çıkmıyor kolum demişti benim bu lazercilerdeki makineler koluma etki etmedi hiç ince tüy olduğu için muhtemelen bir de hiç almadım kalınlaşmadılar da.
vahsikelebekk kablolu canım bende üst bacağımda açık renk normalde ama lazer siyahlaştırmış ve dökülmemiş ay kadın ollmak zorrrr ben böyle elimi dokunduğumda bebe poposu hissi istyorum bir türlü yakalayamadım😅 ağda da jilette her türlü birde çıkarken bende hep sivilce yapıyor kaşıntıdan ölüyorum
minikooo batık oluyor aşkım at kılı fırçayla taraman lazım düzenli her gün o zaman azalıyor hatta niriyor batıklar. Ama tabi jiletle alınca yine oluyor aynı şekilde kesin çözüm tüm kılların kökönden bitmesi dediğin gibi kadın olmak çok zor sürekli bıtık al kaş al ağda yap deliricem🥲
vahsikelebekk kesinlikle helede bi dağınık topuz kaşlar çıkmış dolan koca hiç pas vermiyorlar bu erkekler çok fena nekadar da olsa hafif de olsa bakım istyorlae en azından benim kocam öyle😅
vahsikelebekk yaa at kılı fırçamda var herşeyimde var ama ben hiçbişeyi düzenli yapamıyorum ya biraz üşengeç bir yapım var birde 6 aylık bebeğim var şuan düzenli olan hiçbirşeye zamanım yok
minikooo beben uyuduğu gibi hemen fırçala günde bir kez bile yapsan yeter uzun da sürmüyor. Anlayabiliyorum seni ben de başlarda öyleydim zaman geçtikçe bu zamanlarında daha çok vaktim barmış yapsaydım keşke diyeceksin😂
vahsikelebekk ay çok severim bakımı aslında ama okadar yoruluyorumki bebek inan gündüzleri hiç uyumuyo onunla birlikte ev işlerine koşmaya çalısıyorum okula giden 2 tanede ablaları vsr ama yinede terazi burcuyum dış görünüşe önem veririm pasaklı gezmem yemek yaptığım kıyafetle eşimi karşılamam gibi gibi
minikooo ayy ben de teraziyim🫂 anlıyorum seni canım umarım rutinlerine bir an önce başlayabilirsin.
vahsikelebekk aminnnn canımmmmm teşekkür ederim kocam 4. İçin tutturmazsa başlarım tani 😅
vahsikelebekk bende kullanıyorum ama deneme amaçlı sadece yarım kol faydasinjda gördüm hormon sorunum olmasına ragmen
Maviss hangi makine canım seninki