vahsikelebekk kablolu canım bende üst bacağımda açık renk normalde ama lazer siyahlaştırmış ve dökülmemiş ay kadın ollmak zorrrr ben böyle elimi dokunduğumda bebe poposu hissi istyorum bir türlü yakalayamadım😅 ağda da jilette her türlü birde çıkarken bende hep sivilce yapıyor kaşıntıdan ölüyorum

minikooo batık oluyor aşkım at kılı fırçayla taraman lazım düzenli her gün o zaman azalıyor hatta niriyor batıklar. Ama tabi jiletle alınca yine oluyor aynı şekilde kesin çözüm tüm kılların kökönden bitmesi dediğin gibi kadın olmak çok zor sürekli bıtık al kaş al ağda yap deliricem🥲

vahsikelebekk kesinlikle helede bi dağınık topuz kaşlar çıkmış dolan koca hiç pas vermiyorlar bu erkekler çok fena nekadar da olsa hafif de olsa bakım istyorlae en azından benim kocam öyle😅

vahsikelebekk yaa at kılı fırçamda var herşeyimde var ama ben hiçbişeyi düzenli yapamıyorum ya biraz üşengeç bir yapım var birde 6 aylık bebeğim var şuan düzenli olan hiçbirşeye zamanım yok

minikooo beben uyuduğu gibi hemen fırçala günde bir kez bile yapsan yeter uzun da sürmüyor. Anlayabiliyorum seni ben de başlarda öyleydim zaman geçtikçe bu zamanlarında daha çok vaktim barmış yapsaydım keşke diyeceksin😂

vahsikelebekk ay çok severim bakımı aslında ama okadar yoruluyorumki bebek inan gündüzleri hiç uyumuyo onunla birlikte ev işlerine koşmaya çalısıyorum okula giden 2 tanede ablaları vsr ama yinede terazi burcuyum dış görünüşe önem veririm pasaklı gezmem yemek yaptığım kıyafetle eşimi karşılamam gibi gibi

minikooo ayy ben de teraziyim🫂 anlıyorum seni canım umarım rutinlerine bir an önce başlayabilirsin.

vahsikelebekk seri atış değil ama otomatik atış var düğmeye basmadan

Philips lumea seri atisli