Biyiklim şimdi araştırdım lagertha diye isim varmış günümüzde Norveç olarak bilinen yerden bir Viking hükümdarı ve kalkan kızıydı ve ünlü Viking Ragnar Lodbrok’un bir zamanlar karısıydı. yazıyor

suprizyumurta isme kendi ismimi kullanmıyorum ama happymom da Tomris ismim burda da onu kullanayım 😄 Evliyim bir de bebişim var Göktuğ Börü, onunla uğraşıp duruyorum 🥰

belladonna evet tam olarak öyle clash of clans pub g falan onlarda öyle geçiyorum hep yaklaşık 10 yıllık nick 🤣 savaş oyunları olunca yakıştırdım bir kadın çok güzel ya 😂😂😂

hayatsevinceguzell Vikingler ragnarın karısı 😂 ergenken dizi çok izliyordum savaşçı ve güzel bir kadın olunca oyun nicklerinde kullandım burda da anonim aklıma o geldi

Biyiklim anonimlik mi kalır kız öyle 😅 96 senesinin en yaygın isimlerinden biri ama 😅

Biyiklim Vikinglerinde soyu Türklerden geliyor diyorlar ama bilemiyorum 😅

hayatsevinceguzell doğru valla ben ne isimler gördüm farklı şehirlerde yaşaya yaşaya 😂

lgrth ne olmuş söylesen yani 🙄 😏

lgrth
              Kadın güzel ama oyunlara İngiliz ben 😅

lgrth benim koca az kalsın beni bulacaktı çok şükür anlamadı pek🤣