suprizyumurta adım yazıyor 😇 25 yaşındayım 1 tane kızım var ikinci çocuğuma hamileyim Antalya da yaşıyorum 🙂
Hadi tanışalım kızlar
goktugpasam maşallah Allah bağışlasın memnun oldum moma giriş yapamıyorum yaa hata veriyor 🥲🫠
Biyiklim aleykümselam memnun oldum minecim 🫠🌸
bittercikolataa Allah bağışlasın cnm 🌸🫠
kukulii87 memnun oldum cnm bende supriz yumurta 🤣
suprizyumurta pekiggg öyle olsun 😁
dertetmempertederim2 memnun oldum cnm Allah bağışlasın 🌸🫠
vahsikelebekk ahahaha 🤣 bi cay içelim o zaman 😃 Allah bağışlasın cnm 🌸🙏 AA bizde 5 yıllık evliyiz hangi ay evlendiniz
Biyiklim benimkde açıp bakmaz hiç telefonuma bende çok nadir bakarım onunkine biz fikfikle meşgulüz haahahah cocikimizin uyuduğu zamanlarda 🤣
suprizyumurta amin canım sizi deee😍
Bubenimoykumm zaman çok hızlı geçiyor cokk bende 31 oldum ah ahh hoc öyle hissetmiyorum ama en güzel yaşlar aslında 🤩😁 Allah bağışlasın cnm 🌸🥰
alvina oyyy sağlıcakla gelsin bebisin cnm Allahim bağışlasın 🌸🥰 antalyanin neresindensin bende antalyada yasiyorumda
suprizyumurta biz de birbirimizin teline bakarız ama o kadar meşgul değiliz fikfikle daha doğrusu ben uzak kalıyorum 🤣😂
suprizyumurta bende canım ❤️
@Bahtsizbedevi_ aski mi aldın sesin çıkmıyor hiç 😂☺️
lgrth ay evet keşke öyle olsa gizlense bazı gönderiler foruma üye olmayanlara
- Düzenlendi
suprizyumurta tişikkirlir🌸 Haziran başı🤭 o zaman sen de pandemiden kapanan tüm aktiviteler açılınca evlendin😂 bizim öyle oldu kapanmıştı heryer tüm şehirlere giriş çıkışlar kalktı nikah açık alanda olursa olur dediler öyle yaptık sizin nasıl oldu?
suprizyumurta benim nickim ardle evliyim almanyadan katılıyorum 🥰
Biyiklim geldim canım biraz uzaklaşmak istedim herşeyden teşekkürler burada merak edip sorduğun için😊