Diyelim ki birgün tepeden tırnaga bakım yapıcaksınız ne yapardınız ?veya ne yapmak ?nasıl bir bakım yapmak isterdiniz? Sizi dış gorunusunuzde rahatsız eden sey ne? Ornegin “yüzümde sivilce var gitmesini istiyorum “ gibi “yaz geliyor ama selülitim var”, ” gecelik giymek istiyorum ama fizigimi beğenmiyorum” gibi ve bilen bilmeyene yardımcı olmaya calıssın yine ornek :”şunu kullan,bundan memnun kaldım ,bu ürünü al” şeklinde.
Aynaya baktığında kendini nasıl gormek isterdin?💅
minikooo cilt bakımı yapıyor musun? Pürüssüz cilt temiz cilt ile baslar once cildi temizlemek sonra nemlendirmek ve ihtiyaca yonelik vitaminler serumlar asitler kullanarak elde edilir 🥰sıkı vücut da zor degil evde hergün 10 dk ile başlayıp yavas yavas bu süreyi yükselterek yoga egzersiz gibi seyler yapsan elde edersin kendini yıpratmadan aklında kalıcagına yap gitsin bir sey okumuştum “Kendinizle iyi geçinin; çünkü hayattaki en uzun ilişkiniz kendinizledir” diye 💯💯
rouge_
Göbek siz cano göbeksizzzzz
beni bir nemlendirici kutusunun içine atinnn 😅😅😅
rouge_ başlıyorum yukarıdan aşağı tam detaylı isteklerimi ve bunların hepsi benim elimde önce psikolojimi düzeltsem kalanı yapacağıma inanıyorum 😅😅 saçımdan memnunum sıkıntı yok can sıkıldıkça renk değişirim orayı atlıyorum 😅 kaşım ince ama seyrek kirpik uzun ama açık renk pek belli olmaz kaşımı hafif çoğaltmak kirpiklerimi belirginleştirmek isterdim gözlük kullanmaktan biraz içe gömük gözler daha belirgin olsun isterdim burnum hoştur 🤣 yanaklarımı daha gergin gıdıyı sıfır olarak isterdim 😂 tenimin kuruluk dışında sıkıntısı yok sürekli nemlendirsem geçiyor ama daha aydınlık parlak isterdim yanak ve dudak üstü çizgileri azaltmak isterdim alnımdaki kırışıklıklar derinleşmeye başladı mimik yaparken çıkıyor yaşlandığımı hissettiriyor kaz ayaklarım fazla yok üst dudağıma bir tık dolgu isterdim dişlerimin kendi rengi bembeyaz değil daha beyazlık isterdim 😂 kollarım ince 92 kiloma rağmen asla kilo almıyor belli etmiyorum o yüzden 😅 göğüs ebatımı seviyorum ama sarkık olmasın isterdim karnımı düz ve six packlı görmek isterdim bir de fazla olmayacak şekilde sırt kasları 🤩 sırt ve popomu lekesiz isterdim basenlerimi ince selülitsiz görmek isterdim daha derli toplu dik bir popoyu kim istemez bu arada 🤪 ellerimi ve ayaklarımı bebek teni gibi yumuş isterdim 😅
perimasali802_ göbeğe cozumu herkes biliyor sanırım masalım be🥹😂 nemlendirsene vücudunu al bir bebek yagı gir içine yada krem isana urea nemlendirici falan uygun fiyatlı mis 😂