Moonlight_ ama ebeninde sucu var cünkü suyumu patlatti
O nasıl oldu yaa. Merak ettim
Moonlight_ ama ebeninde sucu var cünkü suyumu patlatti
O nasıl oldu yaa. Merak ettim
firdevskartal kız olmasi gereken bu degil miydi ya
firdevskartal
@Sutlucikolati
alttan acikligi bakarken patlatti canim evet olmasi gereken bu ama beni hep kaldirdi hareket ettirdi suyum akarken bende dedim suyum akiyor diye zaten sancidan ölüyordum o an ölüyorum saniyordum sancidan.
Ebede iyi iyi dedi ben ayakta harelet falan ederken resmen suyum akti gitti sonra bitti. Mesela ilk oglumda suyum evde geldi sizinti seklinde ve o zamanki ebe bana kesinlikle ayakta durma dedi ve yattigim yerde sag sol yaparak harelet ettirdi kalcamdan suyum gitmesin diye
ayazz ben ilk doğumum sonrası bi fark hissetmedim yine aynı şekilde zevk alıyorum, umarım ikinci sonrası da toparlanır yaa
Moonlight_ yaa inşallah benim de aynı şekilde olur, genişleme ihtimalinden dolayı sezeryan tercih etmem ama sonrasında bir de daraltma için bişey yaptırmak gerekmesin istiyorum 😬
bittercikolataa benim de doğum sonrası isteksizlik oldu çünkü kurulukta oluyordu o da canımı yakıyordu, ama sonra geçti eskisi gibi oldu
burjuva göz görmesin gönül katlanır zevk alalım genişleme olmasın da 😅
mommyof2boys insallah canim iste herkeste farkli oluyor sende iyi düsün iyi olsun 🙏🏻🌸😘
mommyof2boys bende bişey olmaz zaten dikiyorlar öylece kalmıyor ki😄
Moonlight_ ay çok geçmiş olsun ya.
firdevskartal sagol güzelim gecti gitti ama ikinci dogumum hala aklimdan gitmiyor 🤭🤣
Moonlight_ inşallah teşekkür ederim ☺️
Ne zaman 😄😄
lgrth kız güldürdün yine😂😂😂
vahsikelebekk az kaldı anlicaz
😅 gerçi lohusalıkta dokunulmadığın için toparlıyor ama bilemiyorum
mommyof2boys canim bi benzerin olarak şöyle anlatayım sana ben 1.5 yaşındaydı oğlum hamile kaldım dogumum normal oldu zaten İlki de normal olmuştu.ikinci de doğumun 1 saatte oldu çok şükür zorlanmadı sanci anlari zorlandım ama geneli iyiydi Bende çok linç yedim mom da seni iyi anlıyorum:)) cinsellik konusunda ise do sonra1 ay en fazla iliskiye giremedim o da dikislerden sonrasi alışmaya başladım suan 1 sene oldu aşırı rahat bi şekilde hiriyorum sıkıntı yok genişleme falan da olmadi
mrvehl çok teşekkür ederim içim rahatladı, ne kadar da olsa bi acaba vardı aklımda. Doktorum ikinci doğum daha kolay olur istersen epiduralli sancısız normal doğum da olabilir dedi yaptırsam mı acaba sancısız olması çok cazip geldi 😬
lgrth toparlar ya çok iyi bir kas yapısı var vajinanın vulva konusunda bir şey diyemiyorum ama😂
mommyof2boys hiç inanma oyle şeyleri vucud alışmış oluyo emin ol ki bende çok korkmuştum ama 1 saatte doğurdum boşu boşuna uyusturmalarina gerek yok ben devlet hastanesinde digurdum