birafitap @TombulHatun bi el atıver
Büyük göğüs için sütyen önerisi‼️
birafitap https://www.glingerie.com.tr/products/b510-berlei-sutyen-4
Senelerdir kullanıyorum çok memnunum yıka yıka kullan yıpranmıyor ben E-F cup takıyorım bulabildiğim tek marka bu ve çoo güzel toparlıyor
TombulHatun gülmeyecekseniz bişey sorcam😂😂 E-F-D cup falan ne oluyor 😂 bizim burda bu iç çamaşırcı dükkan var ben yıllardır ordan alırım model beğenirim 90 ver derim alırım hiç böyle cup mup duymadım kadından😂
peynirlimakarnaa cup gögüs ölçüsü oluyor sen bir sütenine bak 90nın yanında harf de vardır nasıl direkt 90 veriyor b ben başlar cup ölçüleri 90 sırt ölçüsüdür, bunun tersini söyleyenlerde var ama ben neredeyse 10-11 yaşndan beri sütyen takıyorum böyle biliyorum 😂
TombulHatun geçen post açmıştım orda siz önerince gidip denedim ama benim göğsüme olmadı çok sivri durdu ama aynı yerde g lingerie farklı bi marka denedim o da çok pahalıydı 😂 almadım şimdi ama alıcam onu bayıldım chantelle adı
basak23 ben sevri seviyorum da biraz 😂 ona da bakayım bi deneyeyim beğenirim belki
TombulHatun ya ama denediğim yuvarlaktı 😂
basak23 evet baktm ve duruşunu beğenmedim toparlamayaz gidi duruyor hem de 3000 diyo 😂
birafitap ahaha 😅😅😅😂ah ah özledim beee hamile iken büyük memisleri 😁😁😁
TombulHatun evet ya işte pahalıydı ama çok iyi toparladı dünya genelinde en iyi toparlayıcılardan 2. Ymiş
basak23 öyleyse değer duruşununda beğendiysen hem online alıyorm denemeden 3000 vermem sanırım 😂
TombulHatun ay evet denemeden alınmaz sen çok memnundun ama ben deneyince farklı durdu bende bu arada g olmuş bedenim g de en son Burdan sonrası memitoları küçültmek olacak galiba 😂😂
basak23 senin de maşallahın varmş 😂 küçültmekten başka çare yok
basak23 Ben hamilelikte kullanmaya başladığım bir südyen var bebiş bir yaşını geçti ama hala onu kullanıyorum çünkü çok rahat
TombulHatun keşke olmayaydı ya bi severim ki küçük meme aksine büyük ve kilolu gösteriyor bence ben öyle düşünüyorum
28133419742 hangisini kullanıyorsunuz
basak23 sırt ağrısı kıyafet bulamamak da cabası bütün kıyafetlerimi 2 beden büyük alıp terziye veriyorm kendi bedenimi alınca gögüslerimden olmuyor
TombulHatun aynı şeyleri yaşıyoruz inan ki belim 38 sırtım göğsüm 44 o kadar fark oluyor ki büyük giyince hiç yakışmıyor çok üzülüyorum