Misss gibi kokan parfümler🌼🌸🌿
- Düzenlendi
Kızlar birde düsüncelerimi paylaşıcaktım bazı ürünlerle ilgili yves rocher temizleyici maskesine bayıldım bayıldım hem güzel temizliyor hem kurutmuyor hem ferahlatıyor hemde ölü derilerden de kurtuluyorsun cok cok begendim birde ben kiehls zart zurt kullanıyordum hic gerek yokmuş onlara o kadar para vermeye shein geceliklerine de bayıldım bayıldım hic ondan bu kadar güzel ürün beklemezdim beni cok sasırttı o yüzden bir sürü daha sipariş verdim gecelikler yumusacıktı cok güzeldi üstüme de oldu sadece denemek için giymiştim kendimi görünce libidom yükseldi yves rocher sac parfümünün kokusunu da hic beğenmedim öğğkk allahtan kalıcı da degil havaya falan sıkıyorum bitsin diye hic benlik degil roll on da begenmedim yaz için yetersiz ama kokusu cok güzel ve kalıyor cidden uzun süre sac koruyucusunu da begendim bu kadardı galiba
lgrth ay değilmi ya valla çok güzel kokuyorlar ya
😄
perimasali802_ aynen kesinlikle 😅
perimasali802_ hepiniz mi zenginsiniz yazmaya gelmiştim😀😀 fakirleri gördüm rahatladım.
lgrth kuzenim bargellodan 122 almış sen gibi kokuyor diyor. Öyle deyince merak ettim alsam mı diye düşündüm ama kullanamazsam diye de korkuyorum
Cicekliperde 122 ben kullandm senin tenine yakışır kokusu bence beğenirsin, he olur da beğenmedin bana gönderirsin ne olacak 😂
rouge_ bende la vie est belle yi çok beğeniyorum eşim almıştı hediye olarak birde kiz kardeşim mısırdan verena my love getirmişti 2 li biri gece biri gündüz onlarında kokusu çok güzel ama orijinal değiller galiba fakat kokuları efsane
Cicekliperde ben de çok beğendim çok kalıcı güzel hafif bir kokusu var
Cicekliperde 😂😂😂fakiriz ama mutluyuz 😂😂😂😂
Sutlucikolati Aayy bizde de öyle vallaa 🙈