Bekarken bitane sevgilim vardı meğer evliymiş bana kendini bekar diye tanıtmıştıı. Aynı yerde çalışıyorduk biz bununla sonra sevgili olduk yakışıklıydı hoşuma gitti görünce öyle herkesle mata olamıyordum çünkü. Her neyse ilk bikaç ay hep telefonunu saklıyordu ben bişeyler şüpheleniyordum ama tahmin etmezdim evli olduğunu çünkü yakın arkadşlarıylada arkadaştım fırından. Sonra bizim karşı komşu var kızıyla samimiyiz ailesi biyere gitmişti kızda tekti beni çağırdı evlerimiz karşılıklı yani bende gittim o gece orda kalıcaktım. Sonra ben bunu aradım gel arkadşmdayım kimse yok dedim buda karısına yalan söylemiş işim var fırından çağırıyolar filan demiş bunları hep sonradan öğrendim tabi… Bi baktım koşarak geldi içeriye sonra oturuyoduk bi anda beni öpmeye başladı filan işler ciddiye gitmeye başladı üstüme çıktı sürtünmeye filan başladık daha sonra taytımı çekti yani niyeti birlikte olmaktıı ama ben tabiki vermedim😂😂 Allahtan vermemişim seviştik filan sonra telefon geliyo buna sürekli yas kim o dedimm arkadaşm filan diyo bide karısının ismini benm yanıma gelince farklı bi isimle kaydediyor çakal. Neyse sonra denize gittik denizde yüzüyoruz filan denizin içinde bi yakınlaşma oldu öpüştük ettik diğer günü karısı bana ulaşmazmıııı. Tövbeler tövbesi benim kocamla ne işin vad mesajlarınızı gördüm neden birbirinize aşkım diyosubuz ben onu çok seviyorum biz yeni evliyiz bunu bana nasıl yaptınız filan. Yaa sen iyimisn senin kocan kim diyorummm neyse kız mesajlarımızı bana attı ve bigüne bigün bana hayatım demedi sana sürekli hayatım diyor dedi. Bide bu çocuk bana sürekli seni kaçırıcam kimsenin olmadığı biyerde yaşayalım diyodu meğer bu yüzden diyomşş. Sonra karosının abileri işyerine geldi bi güzel dövdüler bunu iştende kovuldu. Yetmezmiş gibi hala işyerinin önüne gelip bana ulaşmaya çalışıyo şoka uğramıştım gerçekten. En son bayağı silahlı olaylar oldu o şekil kurtuldum ondan aynkonu nerelere geldi böyle işte kızlar😂😂