Bubenimoykumm Evet maddi sıkıntı yok manevi olarak şöyle, eşim inançlı biri Allah korkusu var. Allah korkusundan dolayı köyü bir şey yapacağını düşünmüyorum ama birini beğenmesi bile beni çok üzer. Yanımda mutsuz olması mutsuz hissetmesi beni üzer. Başka bir kadının onun hayalinde ufakta yer etmesi kalbimi acıtır. Beni kaybetme korkusu olsun istemiyorum ama bana saygı duysun değer versin istiyorum . Zaten ben ona kaybetme korkusu yaşatmaya uğraşmıyorum
Niyet ettim daimi bakımlı olmaya
- Düzenlendi
berenmiss canım seni her halinle arzulaması gerek tabi bunun için birşeyler yapmak gerekiyor ama çok ta abartmaya gerek yok, ben farklı bir şey giydiğimde eşim pek etkilenmiyor canı istiyorsa karşılık veriyor zaten ama temiz ve bakımlı olmak gerekiyor 🤭
Sutlucikolati Özel günlerde anca😂
hedef bunlara engel olamayız benim fikrim bu korkuyla endişeyle de yaşayamayız. Güzel görünmek bakımlı olmak güzel giyinmek spor yapmak vs bunları kendin için yapmalısın. Ama bu düşünceler seni yıpratır canım. Elin için demiyorum kaç tane erkek böyle detay düşünüp acaba karım beni nasıl görse mutlu olur diye düşünüyor. Neden biz kadınlar didinen taraf oluyoruz. Bu erkeklerden bana nefret geldi..
berenmiss 4 -5 senedir kendim gibiyim , eski durumları belki görmüşsünüzdür. Cinsel ilişimiz 1-1.5 ayı buluyordu. Uzaklaşıyordu… üzülüyorum … evet onun için kendimi bi kalıba koymak istemiyorum tabi ki . Ama dolaylı yoldan bu da kendim için bir şey yapmak. O beni sevdikçe ben mutlu oluyorum ❤️
hedef kendin için bir şeyler yap vaktin varsa spora falan git arada, saç rengini değiştir mesela bi farklılık kat hayatına
hedef takma fazla kafana eşine hele hele hiç yansıtma muhtaç mış gibi davranma, özgüven li olmaya çalış sonuçta belli bir işin eğitim seviyen var