Kafami çok kurcalıyor birşeyler dönüyor ama anlam veremiyorum kızlar yapmaz diyemem ama
Onunda benimde asla ama asla istemediğimiz bir şey yani bana sadıktir işte kemalim yapmaz diyemem ama bu ikidir konuşmalarni yakalıyorum sesiz konuşma işte konu değiştirme bugün aksama doğru işten geldi yemek vs yedi uzanacam dedi odaya çekildi birkere gitim yatıyordu daha sonra tekrar gitim kızın elbiseleri için baktım biriyle konuşuyor genelde sesi salona kadar gelir ama bu sessiz konuşuyordu ve gidip geldiğim için sonra konuşuruz knk deyip kapati

Bilmiyorum kuruntumu yapıyorum yada son zamanlarda yaşananlarin etkisi mi bilmiyorum içimde birşey var anlam veremiyorum 🥲

perimasali802_ benve şuan bişi yapma ve takip et bi süre bişi varsa illaki açık verecektir. Ama şunu unutma ki kadınlar gerçekten hissediyor 😏. Ben iki defa şüphelendim şu 4 yılın içinde 2 defa da haklı çıktım ama gecen gün ki konuşma deildi sadece yeni takipleşmeye başlamışlardı. Yeni evliyken de o tuvaleteyken odaya gider gibi yaptım salonda dinledim arkadaşına odadaydım öyle konuşma diyordu ( erkek) sonra o uyuyunca baktım oyunda tanışıp sohbet etmeye başlamışlar kız trip fln atıyordu o zmnda yırttım onu. Sende takip et kadın haklı çıkıyor maalesef, kimseye güven yol

perimasali802_ şakayla karışık niye fısfıs konuşuyorsun dedikodu mu yapıyorsun gibi de sorabilirsin pericim. Ben olsam direkt sorarım tabi . 3 çocuk vermişsin, o da sana her türlü hesabı vermeli.

perimasali802_ hemen bir şey yapma takip et 2 ihtimal var ya kadın var ya da sanal kumara bulaşmış. Kumarı da şöyle söylüyeyim eğer oynayıp oynayıp kaybediyorsa bu kendine yansır sizden uzaklaşır bağımlı olduysa arkadaşlarından borç para almak istiyordur senin duymanı istemiyodur. O yüzden takip et mobil banka hesaplarının şifresini biliyorsan bak gmail şifrelerini biliyorsan spam olanlara bak.

perimasali802_ canim söyle diyim kadinlarin hisleri yuzde 99 dogru cikar, ama sen evdeyken odada bir kadinla konusacak kadar yureklimi? Onuda sen kocani tanirsin birde esinin telefonuna fln ne kdr hakimsin? Bazi erkekler şifresini karisi ile paylaşmaz ve bu bile cok buyuk bir sebeb yanlis dusunmen icin, birde gozlemle, telefonunu kaciriyormu wc giderken veya çoçukların eline verdiginde ani msj bildirimde fln eli ayagina dolaniyormu,aslinda o kdr cok ip ucu verirki erkekler cunku beyinleri çalışmaz bir kadıninki kdr, ve şayet kadinda gercekleri gormek isterse cok kolay anlar aldatilip aldatilmadigini