Biyiklim kız Allah seni bende diyorum bu biyiklim kim diye 🤣🤣
Sadece şüphe ( aldatma)
Bahtsizbedevi_ 🤣🤣güzel mi ismim 😁
perimasali802_ askim sakin ol bunca olaydan sonra gercekten haklisin böyle düsünmekte ama varsa öyle cikar zaten. Yorma kafani güzel seylere odaklan 🌸
perimasali802_ normal düşünemiyorum
O kadar çok şey okuyoruz, duyuyoruz, izliyoruz ki.. İnsan nasıl düşüneceğine şaşırıyor artık.
perimasali802_ içine kuşku girdi cunku
Biyiklim bayıldım🤣
perimasali802_ bişey biliyorsam boşu boşuna düşmüyor bi kadının içine bu kuruntu inşallah kuruntudur🙏
perimasali802_ canım benim bi kadının içine şüphe kolay kolay girmez biz kadınlar hemen anlarız nezaman şüphelensekte çıkar şahsen ben nezaman şüphelensem eşimden illa çıkar aldatmak olmayabilir belki gizli gizli kumar oynuyo olabilir yada borcu çoktur onu sana yansıtmadan halletmeye çalışıyo olabilir kötü düşünme hemen takibe al ve izle ben eşimin hareketlerinden anlıyorum mesela aldatma varsa ve ben öğrenirsem hareketlerinden doğru olup olmadığını anlıyorum gerçekten yapmışsa eşim benimle çok ilgilenir eğer yoksa hiç umursamaz bu hareketlerinden anlıyorum ben seninde illa vardır bişeyinden neler yaptığını anlıcan şey umarım düşündüğün gibi bişey çıkmaz
perimasali802_ konuştu saatlerde arama kaydına bak arkadaşı mı? Ve şöyle konu aç bence sıradan normal konuş sonra eşinle eşimde bu aralar sık sık konuşuyor aralarından su sızmıyor diye konuya gir ordan açılır
perimasali802_ bence kanıtlamaya çalışır aldatmıyorsa aldatıyorsa umursamaz bence
Olaylar çok başkaymis yani aslında saklamasına gerek yoktu düşündüğüm şeyler de değilmiş
Anlat saydı kizmazdim ki ben ne halin varsa gör derdim 😒
Rabbim herkesin hanesine huzur versin benim korkum iki yönden çok vardi bu çağda artik herşeyden korkar oldum
Ben bile kendi nefsimden korkuyorum yani
Şükür bişey çıkmadı bir güzel de fırça yedi azıcık kırmış olabilirim ama anlatacakti yani 😁
perimasali802_ ayy çok şükür
Şu zamanda ne olsa şaşırmazdım ama insanın içi sızlıyor emek veriyor bir sürü
Boşuna kurmamışsın yani hiç değilse😈😂😂
perimasali802_ ayyy perim cok sevindim 🥰🥰 şüphe kadar insani yoran ve kıran bisey yok cok sevindim adina 🙏
perimasali802_ cok sükür perim cok sevindim 🤲🏻🌸 bosver oda söyleseymis yani ne gerek vardi bunca seye tam dayaklik🤣
perimasali802_ ne olursa olsun eşler her neeee olursa olsun gizli kapaklı iş çevirmemeli huzurlu evliliğin altın kuralı bence
perimasali802_ üstüne düş sakın kuruntu fln dinleme kurcala peşini bırakma içine birşeyler düştüyse az da olsa doğruluğu vardır
perimasali802_
Aklı başına gelmiştir bir daha saklamaya cesaret edemez artık
perimasali802_ neyse sevindim sizin adınıza 😆 hepimizi gerdi burda enişte bey
perimasali802_ ay çok şükür perim içim rahatladı valla