perimasali802_ canım benim bi kadının içine şüphe kolay kolay girmez biz kadınlar hemen anlarız nezaman şüphelensekte çıkar şahsen ben nezaman şüphelensem eşimden illa çıkar aldatmak olmayabilir belki gizli gizli kumar oynuyo olabilir yada borcu çoktur onu sana yansıtmadan halletmeye çalışıyo olabilir kötü düşünme hemen takibe al ve izle ben eşimin hareketlerinden anlıyorum mesela aldatma varsa ve ben öğrenirsem hareketlerinden doğru olup olmadığını anlıyorum gerçekten yapmışsa eşim benimle çok ilgilenir eğer yoksa hiç umursamaz bu hareketlerinden anlıyorum ben seninde illa vardır bişeyinden neler yaptığını anlıcan şey umarım düşündüğün gibi bişey çıkmaz

perimasali802_ konuştu saatlerde arama kaydına bak arkadaşı mı? Ve şöyle konu aç bence sıradan normal konuş sonra eşinle eşimde bu aralar sık sık konuşuyor aralarından su sızmıyor diye konuya gir ordan açılır

Olaylar çok başkaymis yani aslında saklamasına gerek yoktu düşündüğüm şeyler de değilmiş
      Anlat saydı kizmazdim ki ben ne halin varsa gör derdim 😒

Rabbim herkesin hanesine huzur versin benim korkum iki yönden çok vardi bu çağda artik herşeyden korkar oldum
      Ben bile kendi nefsimden korkuyorum yani

Şükür bişey çıkmadı bir güzel de fırça yedi azıcık kırmış olabilirim ama anlatacakti yani 😁

firstleydii

momd

Bahtsizbedevi_

Eskobar

2minnosannesi

belladonna

Moonlight_

1ladyy

Sutlucikolati

Bubenimoykumm

coksukur06

ikiprensannesi

lolopoo

incinmissindedi

o_hayat_benim

ceren1998

karamelek21

Mommy12

perimasali802_ ayy çok şükür
        Şu zamanda ne olsa şaşırmazdım ama insanın içi sızlıyor emek veriyor bir sürü
        Boşuna kurmamışsın yani hiç değilse😈😂😂