perimasali802_ benve şuan bişi yapma ve takip et bi süre bişi varsa illaki açık verecektir. Ama şunu unutma ki kadınlar gerçekten hissediyor 😏. Ben iki defa şüphelendim şu 4 yılın içinde 2 defa da haklı çıktım ama gecen gün ki konuşma deildi sadece yeni takipleşmeye başlamışlardı. Yeni evliyken de o tuvaleteyken odaya gider gibi yaptım salonda dinledim arkadaşına odadaydım öyle konuşma diyordu ( erkek) sonra o uyuyunca baktım oyunda tanışıp sohbet etmeye başlamışlar kız trip fln atıyordu o zmnda yırttım onu. Sende takip et kadın haklı çıkıyor maalesef, kimseye güven yol

perimasali802_ şakayla karışık niye fısfıs konuşuyorsun dedikodu mu yapıyorsun gibi de sorabilirsin pericim. Ben olsam direkt sorarım tabi . 3 çocuk vermişsin, o da sana her türlü hesabı vermeli.

perimasali802_ hemen bir şey yapma takip et 2 ihtimal var ya kadın var ya da sanal kumara bulaşmış. Kumarı da şöyle söylüyeyim eğer oynayıp oynayıp kaybediyorsa bu kendine yansır sizden uzaklaşır bağımlı olduysa arkadaşlarından borç para almak istiyordur senin duymanı istemiyodur. O yüzden takip et mobil banka hesaplarının şifresini biliyorsan bak gmail şifrelerini biliyorsan spam olanlara bak.

perimasali802_ canim söyle diyim kadinlarin hisleri yuzde 99 dogru cikar, ama sen evdeyken odada bir kadinla konusacak kadar yureklimi? Onuda sen kocani tanirsin birde esinin telefonuna fln ne kdr hakimsin? Bazi erkekler şifresini karisi ile paylaşmaz ve bu bile cok buyuk bir sebeb yanlis dusunmen icin, birde gozlemle, telefonunu kaciriyormu wc giderken veya çoçukların eline verdiginde ani msj bildirimde fln eli ayagina dolaniyormu,aslinda o kdr cok ip ucu verirki erkekler cunku beyinleri çalışmaz bir kadıninki kdr, ve şayet kadinda gercekleri gormek isterse cok kolay anlar aldatilip aldatilmadigini

momd

firdevskartal

Mommy12

gizew karamelek21 Benbenimsenkimsin mca incinmissindedi firstleydii ceren1998 lanjalee o_hayat_benim Bubenimoykumm hesap sordum ben hayırdır dedim gizli konuşmalar vs diye oda bişey olmadığını söyledi arkadaşlarla konuşturuyorum senin bileceğin birşey değil dedi bnde eğer ben yanina geliyor sam konu niye değişiyor tlfon hemen kapanıyor diye
        Var bişey dedim söyle dedim neyi söyleyim dedi yemin etti bişey yok diye inanmıyorum var bişey sende dedim açtı telefonu elime verdi al dedi her yere bak beni biliyorsun dedi falan tabi başta almadim varsada sildin dedim arkadaşi ile konuştuğu aramaları gösterdi salakmisin dedi olsa bile senin yanindami konuşcam ki g.tum yere oturmuyor bilmiyor musun neler yaşadığımızi falan baya konuştuk ikna olmadim ama birşeyde yok gibi sadece üstünü kapatim
        Kendisine de söyledim asla affetmem dedim ben seni öldürürüm yaşatmam dedim ki yaparım da
        Bir müddet takipte olacam şimdilik sakinim sakin kalmaya çalışıyorum

Bubenimoykumm

yani evet telefonu ile iyi zaman geçirir ama bizide ihmal etmez reels videolarin sesi bana kadar geliyor ne yaptığını biliyorum