momd

firdevskartal

Mommy12

gizew karamelek21 Benbenimsenkimsin mca incinmissindedi firstleydii ceren1998 lanjalee o_hayat_benim Bubenimoykumm hesap sordum ben hayırdır dedim gizli konuşmalar vs diye oda bişey olmadığını söyledi arkadaşlarla konuşturuyorum senin bileceğin birşey değil dedi bnde eğer ben yanina geliyor sam konu niye değişiyor tlfon hemen kapanıyor diye
Var bişey dedim söyle dedim neyi söyleyim dedi yemin etti bişey yok diye inanmıyorum var bişey sende dedim açtı telefonu elime verdi al dedi her yere bak beni biliyorsun dedi falan tabi başta almadim varsada sildin dedim arkadaşi ile konuştuğu aramaları gösterdi salakmisin dedi olsa bile senin yanindami konuşcam ki g.tum yere oturmuyor bilmiyor musun neler yaşadığımızi falan baya konuştuk ikna olmadim ama birşeyde yok gibi sadece üstünü kapatim
Kendisine de söyledim asla affetmem dedim ben seni öldürürüm yaşatmam dedim ki yaparım da
Bir müddet takipte olacam şimdilik sakinim sakin kalmaya çalışıyorum

Bubenimoykumm

yani evet telefonu ile iyi zaman geçirir ama bizide ihmal etmez reels videolarin sesi bana kadar geliyor ne yaptığını biliyorum

perimasali802_ tamam dediğin gibi takip de ol. Ama gerçekten bunu tüm kalbimle diliyorum umarım bir şey yoktur ne kadın ne kumar. Şu sıralar bu kumar illeti zirvede ben de uğraşıyorum benimki ile iliğimi kemiğimi kuruttu dilimde tüy bitti

lolopoo çok tuhaf bir şey yani yapmaz yada yapmış gibi birşey tuhaf yani

firdevskartal kumar eminim yok yapmaz yani
        Kadin ise bilmiyorum evet arkadaşı ile görüşmüş iki dakika sadece uyku halinde olduğunu söylüyor tamm ama neden sessiz ve ikidir böyle oluyor bakalım ya olaylar çok karışık burda aslında korkuyorum başka bir şey var yani o ihtimali düşünmek istemiyorum

perimasali802_ senin kafan çok karışmış sen bı sure beklemede kal kolay şeyler yaşamadın o konuşmalara şahit oldun şimdi kuruntu mu gercekmi onu dusunuyorsun bide arkadaşının numarasımi ona bak istersen onun adına kayıt etmismi etmemiş mi zor ya yaşadıkların yenilir yutulur degil

perimasali802_ gizlediği bişey var ama bana pek aldatma gibi gelmedi canım ya bilemedim ,dediğin gibi bi süre sakince izlemende fayda var , he bi de açık açık sordun mu bana anlatamadığın bi sıkıntı var mı falan diye . Genelde erkekler bazı maddi sorunlar olur, onları da böyle gizli gizli hissettirmeden çözmeye çalışırlar da o sebepten yani .

perimasali802_ gizli şeyleri hiç sevmem hep bi mide bulantısı yaşatır bana bi süre takip edin umarım düşündüğünüz gibi bişeyle karşılaşmazsınız 🫶🏼

coksukur06 olaylar çok karışık asla oyle birşey yapmaz yakaladık biz ve eşim acaba birlikte olduğu adamı mı buldu yada benimi aldatıyor

perimasali802_ yok der tabi ama dediğim gibi düşüncelerinin en kötüsünü cepte tut onlara çok odaklanıp kendini yıpratma ,iyi düşünmeye çalış ,iyice izle telefonunu sürekli kurcala kimlerle konuştuysa sende tanıyorsan konuştuğu kişileri ara darla iyice nedir bu gizli meseleniz de baktın kimseden ses çıkmıyor kaldır kız ortalığı ayağa varsa bi mesele dökün ortaya aile içinde gizli saklı konuşmamı olur de . Eşine empati kurmasını sağla , ben böyle gizli saklı kıyıda köşede telde konuşup sen gelince kapatsam ne düşünürdün de hiç boş durma herkesi darla anacım ya herro ya merro demişler 🤷🏻‍♀️

lanjalee tanıyorum arkadaslarini pek telefonu kurcalayan biri değilim zaten ki beni aldatmaya yeltenirse olanları biliyor geçmişte bunun örneğini yasatim ben ona teee nişanlı iken
                  Ama sana dedim daha çok o konuya yöneldim şimdi çünkü ispat etme çabası içindeydi bana dedi sakin bidaha bana böyle gelme dedi senin bileceğin birşey yok diyor