perimasali802_ arkadaşının esine söylesen gizli gizli bisey konusuyorlardi bilgin var mi diye esin kizar mi sana? En azından o kadinda takipte olsun belki o bisey yakalar ama tekrrsr söylüyorum aldatma degildir bence

perimasali802_ askim belkide yoktur gercekten senin hoslanmadigin seyler konusuluyordur belki benimkide yapar bunu mesajlarla ben tam yazisirken cat alirim elinden bakarim artik gülüp geciyorum bence bu yasadiklarinizdan dolayi baska türlü düsünüyorsundur buda gayet normal cünkü yasanan seyler hic normal degil 🫂❤️

belladonna maddi değil sanmıyorum çünkü düzeldi şükür ev aldik seneye rabbim izin verirse taşınyacağız
      Sadece aldatma odakli gitim aksam konuştuktan sonra öyle degil diyorum bakalım bugun yine konuşcam birakmiycam peşini

Moonlight_ bu yüzden işte takilip kaldım ya ben moon ya yaparsa ben taş üstüne taş bırakmam öldürürum onu yeminle

perimasali802_
          Eviniz hayırlı olsun peri. Sevindim, kurtuldun kiracılıktan 🙏
          Eş konusunda da inşallah her şey doğru, net bir şekilde ortaya çıkar da sen de rahatlarsın.

Biyiklim psikiyatri randevum vardi onada gitmedim aradi eşim az önce gitinmi diye yok dedim gitmiyorum yeterince bozdunuz beni dedim sen zaten bozuksun diyor akşama ayar çekerim dedi gel dedim çekeriz beraber diye 😂😂
            Sen kimsin kız isim değişikliği olmus

belladonna çok teşekkür ederim bellacim rabbim herkese nasip etsin şükür çıkacam

Benden saklamasa aslında bir sorun çıkmayacak ama ya galiba ben gerçekten normal düşünemiyorum

perimasali802_ yani canım eşini en iyi sen tanırsın mesela suçlu olduğu zaman olayları kapatir mi yoksa gönlünü almaya mi çalışır bu şekilde karşılaştırabilirsin canım

perimasali802_ canım benim bi kadının içine şüphe kolay kolay girmez biz kadınlar hemen anlarız nezaman şüphelensekte çıkar şahsen ben nezaman şüphelensem eşimden illa çıkar aldatmak olmayabilir belki gizli gizli kumar oynuyo olabilir yada borcu çoktur onu sana yansıtmadan halletmeye çalışıyo olabilir kötü düşünme hemen takibe al ve izle ben eşimin hareketlerinden anlıyorum mesela aldatma varsa ve ben öğrenirsem hareketlerinden doğru olup olmadığını anlıyorum gerçekten yapmışsa eşim benimle çok ilgilenir eğer yoksa hiç umursamaz bu hareketlerinden anlıyorum ben seninde illa vardır bişeyinden neler yaptığını anlıcan şey umarım düşündüğün gibi bişey çıkmaz

perimasali802_ konuştu saatlerde arama kaydına bak arkadaşı mı? Ve şöyle konu aç bence sıradan normal konuş sonra eşinle eşimde bu aralar sık sık konuşuyor aralarından su sızmıyor diye konuya gir ordan açılır