2minnosannesi minnoş bilmiyorum çok rahat yani sanki ben yapmışım da çabalıyorum 😂😂😂
İkna etmeye çalıştı hakli olan tarafları da var var ama niye hala ben birşeylerin eksik olduğunu düşünüyorum

perimasali802_
    Daha öncesinde neler yaşandı, neler yaşadın bilmiyorum peri ama umarım şüphelendiğin gibi değildir.
    Kuzenim tanıdığı birisi ile aldatıldı. Eşinin şifrelerini bilmesine, telefon ortada olmasına rağmen fark edememişti. Kadını da erkek ismi ile kayıt etmiş. Kuzenim sorunca inkar etmiş, ağlamış.. En son kabul etti ve bitti.
    Sende takip et bakalım. Öyle bir şey varsa da Allah bir şekilde karşına çıkarıyor.

Sutlucikolati yalan söylemez yalana bile tahammülu Yok neyse söyler bizim evliliğimiz dışardan bakıldığında imrenilecek bir derecede çünkü Allah’a şükür ikimzde sınırlarımzi biliyoruz deli dolu bir çiftiz ama bazen oluyor ki çok zitlasiyoruz öfkesi çok yüksek eşimin çabuk parlar anlamadan dinlemeden patlayabilir
      Ama yalan söylemez ve her zaman da hakli çıkıyor
      Ya birşey saklıyor aldatma mi başka bir şey bilmiyorum herşey bugünden sonra belli olacak
      Yalan söylerse ne onun bir adi kalir nede benim onunla olan paylaşmış olduğumuz evlilik

belladonna gerçekten çıkıyor bella kalbim çok temiz ben bunun örneğini yaşadım nişanlı iken yaşadım kız arkadaşını öyle kayıt etmişti buldum gördüm o gün bitirecektim bana sadece arkadaşız ve öyle kalmış dedi biti yani o gün bugündür öyle bir şey olmadı geçtiğimiz kışın yine böyle olmuştu ama böyle aramalar falan yoktu maddi olarak iyi değildik şükür şimdi iyiz ama şimdide aramalar
        Olmadi onun arkadaşınin eşiyle konuşacağım bakalim neler dönüyor ama hepsini gizli yapacağım

Hata bekar iken kullandığı numara yani asla değiştirmedi ilk aldığı kullandığı hat

perimasali802_ ben aldatma oldunu düşünmüyorum açıkçası ama gizli bişey vardır. Benim eşim geçen yaz bir hafta bu şekilde takıldı telefonu normalde hoparlörde açar tercihi odur ama baktım telefonla bahçede bahçeye çıktını da demiyordu uzun süre bahçede kalırdı telefonda konuşmasa bile sonra telefona baktım gerçekten yakın arkadaşı ile konuşuyor ama ne konuşuyor en son sinirle sordum falan düğün borçlarında sıkışmış arkadaşı ile ortak kredi çekmek istiyorlar arkadaşının üzerine sonra ki günler telefonu evde bırakıp bahçe çıktı sonra ortak kredi çektiler ve artık gizli sessiz konuşmadı kredi çekeceklerini benden gizliyordu konu buydu. Direk aldatma bağlama ama arkadaşı ile gizli durumu sana söylemek istemedi gizli bişey vardır kesin

momd aklım durmuş benim birşeyler dönüyor ama ne bugün onun arkadaşınin eşini ariycam bakalim neler dönüyor

perimasali802_ sen kocanı daha çok tanırsın halini tavrını hareketlerini falan eğer rahat bir şekilde sana açıklama yapmış ve telefonu vermişse bence aldatma değildir ya hane başka bir şey olabilir iş ile ilgili arkadaş ile ilgili ne bilim herhangi bir şey, aldatsaydi telefonu gizlerdi vermezdi, yada evde konuşmazdı sadece mesajlaşirdi ne bilim dikkatli olurdu senin yakalamaman için

perimasali802_ arayıp ne diyecen ki, arıyacaksan bile normal bir konuşma yap hal hatır sor neler var yok var mı Bi sıkıntı nasıl gidiyor gibisinden

Biyiklim öyle yaptım konuştum birşey bilmiyor sanki oda eşiyle tartışmis kahveye gidiyor diye 😂😂😂😂😂
                Kafayı siyiridi kadin
                Ay kafayı siyircam

perimasali802_
                  Belki yine maddi olarak sıkıntı olabilir. Sana yansıtmak istemiyor olabilir. Sadece aldatma odaklı düşünme.
                  Her şey netleşene kadar illa ki aklında soru işaretleri olacaktır ama her yönden düşünmek daha mantıklı olur.

perimasali802_ arkadaşının esine söylesen gizli gizli bisey konusuyorlardi bilgin var mi diye esin kizar mi sana? En azından o kadinda takipte olsun belki o bisey yakalar ama tekrrsr söylüyorum aldatma degildir bence

perimasali802_ askim belkide yoktur gercekten senin hoslanmadigin seyler konusuluyordur belki benimkide yapar bunu mesajlarla ben tam yazisirken cat alirim elinden bakarim artik gülüp geciyorum bence bu yasadiklarinizdan dolayi baska türlü düsünüyorsundur buda gayet normal cünkü yasanan seyler hic normal degil 🫂❤️

belladonna maddi değil sanmıyorum çünkü düzeldi şükür ev aldik seneye rabbim izin verirse taşınyacağız
                        Sadece aldatma odakli gitim aksam konuştuktan sonra öyle degil diyorum bakalım bugun yine konuşcam birakmiycam peşini

Moonlight_ bu yüzden işte takilip kaldım ya ben moon ya yaparsa ben taş üstüne taş bırakmam öldürürum onu yeminle