Biyiklim bide tiş gelecek gibi oluyor o tiş deil de boşalma mı onu yaparsak olur mu, inşallah adama işemem😂😂🤣. Kb çok soru sordum başkası cevaplasada olur senin çocuğun küçük
Niyet ettim vajinal orgazm olmaya ( yardımm)
incinmissindedi eşime göre ben daha geç boşalıyorum bazen benim baya uzun sürüyor boşalmam, ben bazen bilerek te geç boşalmamı getiriyorum çok zevk aldığım zaman 🤣
incinmissindedi vala çok güzel oluyor hemde dediğim gibi köküne kadar saplasın çünkü o zaman hissediyorsun 😂sende kıvır tabi, ikincisi de sen üstteyken yüzün eşinin ayaklarına baksın u kıvır allahım bu da en sevdiğim pozisyon ve boşaldığım ikinci pozisyon
incinmissindedi yok kız ne tişi🤣yalandır bence bu tiş gibi boşalıyorum diyenler, ıslanıyorsun sadece ve ayaklarından boşalircasina rahatlıyorsun
incinmissindedi Çişinin olmadığına emin ol sen gerisini koyver gitsin. Zaten olurken zirveye çıkıyorsun parcalama hissi geliyor. ( en azından benim öyle oluyor 🤣)
Biyiklim tiş hissi geliyor o boşalma olacak anlamına mı geliyor cnm
SuVeAtes ay bende istiyorum belki bu sayede adam biraz daha değişir😂 emrimden çıkmaz 🤣
Biyiklim hamileyim karnım büyüdü yapabilirm inşallah 🤭
incinmissindedi Denemelere başla emin ol en güzeli, yani ben tam zirvede adamı parcalama noktasına geliyorum ( aramızda bazen parçalıyorum 😁) 🤣🤣🤣
SuVeAtes ya bu digeride öyle olmuyor rahatlama ve uyku hali basıyor bunu çok merak ediyorum inşallah yapabilirim ya 😂. Benimkini de bi kere psrçalasam belki akıllanır
incinmissindedi evet yani ona benzer sen zaten anlarsın boşaldığın zaman
incinmissindedi yaparsın zaten anca bu pozisyonu yaparsın bu durumda 😂
Biyiklim ama adamı geçiktirmem lazım 😅 o boşalırsa yapamam kalırım ortada
incinmissindedi vala kalırsın 😂, eşine söyle boşalmasın zevk aldığı zaman dursun biraz sonra ikiniz aynı anda zevk almaya bakın sen önce boşal hızlı davran 🤣
Biyiklim inşallah yapabilirim ya
incinmissindedi 3 dk da sen zevke gelmezsin ki zaten 😂😂
incinmissindedi hissederek yap gözlerini kapat odaklan ve kıvır iyice yapışsın sizinkiler birbirine 🤣🤣
- Düzenlendi
incinmissindedi iki de olabilir evet 😂
incinmissindedi yanlış yapmışsın işte, ve argo kelime kullanmasını iste kesinlikle onun da faydası çok olur sana diyim 😁