zattad bir akşam yemeği sonuçta eşinle aranı bozma bir iki saat uğrayıp dönersin

basak23 bir saat dururuz en fazla diyor hemen kalkar biliyorum ama kendimi iğrenç hissediyorum

kızlar

yardım edin saat geçiyor

kızlar

bakın

• Düzenlendi

Eşin hemen kalkarsa git bi kaç saat dur geri gelirsiniz ya eşini biz değil sen tanıyorsun öyle olayları evinize taşımıyorsa sana yansıtmıyorsa ya da sana laf falan ettirmiyorsa hatrına gidilir diye düşünüyorum

ayazz ettirmiyor

ayazz laf ettirmiyor olayları da taşımıyor ama benden evlenmeden önce saklanan böyle suç potansiyeli olan bir adamla bebeğimi neden görüştüreyim ya? çekinmiyorlar da hiç. tamam ellerinde olmayabilir tamam zihinsel problemi de olabilir bana kötülüğü de olmayabilir ama olmayacağı nerden malum? olmasa da bana saygısızlık değil mi bu durum? hem sakladılar hem suçlu insanla görüşelim diyorlar

dışarda hep beraber yemek yiyeceklermiş ailece yarın hapse dönüyormuş

zattad bu olayı sen bi kere daha yaşamıştın

zattad iyide yavrum kardeş bu atsan atılmaz satsan satılmaz yani çocuğunu sevmesin ama uzaktan merhabayı da hakediyor diye düşünüyorum

zattad kendimi iğrenç hissediyorum

Kendini niye iğrenç hissediyorsun

ayazz pardon? ben onların soyadını almışım ama onlar benden saklıyor oldu

zattad sen baştan sona kadar haklısın. Sen ilk önce Allah’a sonra eşine emanetsin ve onların soyadını alan bir kadınsın tabiki senden saklayamazlar

firdevskartal sakladılar yetmedi yok düzeldi yok işe girdi bilmem ne oldu görüştük biz sonra gasp yaptı hapse girdi ben ne sordum ne görüştüm şimdi izinde hadi görüşün oluyor

Eskobar evet siz nerden hatırlıyorsunuz

firdevskartal çok aşağılanmış hissediyorum. benim bunları kabul etmeyeceğimi bildikleri için söylemediler şimdi görüşmeyi kabul etmiyorum diye baskı yapıyor eşim. diyorumki mecbur kalınca görüşülür ama onun için oraya gitmeyeceğim ama yok

zattad
                      Siz sanki buna benzer bir olayı daha önce de yaşamıştınız (yanlış hatırlıyor da olabilirim eğer öyle ise kusuruma bakmayın)
                      Kendinizce gitmek istememekte haklısınız ama eşinizin kardeşi, çocuğunuzun amcası. Atsan atılmaz, satsan satılmaz. Bence gidin, yemeğinizi yiyip, biraz oturup kalkın.

zattad o baskıyı da kaynanan yaptırıyodur. Eşinin de ona dur demesi lazım. Valla o kaynın amcalık yapcak olsaydı bunları yapmaz güzelce yaşardı. Sen gitmemekte sonuna kadar haklısın fotoğraf var baksın fotoğrafa