2minnosannesi bende geliyorum bozkırın ortasına bitti tatil yerimiz 😂😂
Muhafazakar aile oteli önerisi
lgrth Ankara’ya mi yoksa😅
2minnosannesi doğuya 😂 Mardin Bitlis yüksek ihtimal nasip heyecanla bekliyoruz yerlerin açıklanmasını 😂 Ankara her yerin ortasında nerdeyse istediğin her yere gidersin 😂
lgrth hakkınızda en hayırlısı olsun 🥰 iyi insanlara denk gelin Ankara yi bı ben sevemedim heralde
2minnosannesi bende sevmedim hiç benlik değil ben küçük yer bağ bahçe toprak insanıyım Ankara çok şehir 😂
sanslikralice evet insan tatilin dibi yaşıyor orada kesinlikle benim bebek bu sene küçük seneye inşallah belki karşılaşırız 😅🥰
lgrth köyümüz de var ama gel gör ki bayramdan bayrama gidiyoruz kaynanam görümcemle yaşıyor😅
2minnosannesi çocuklar için özgür alan şart ya şehir de yaşamak çok zor dört duvar arası ekranla sürekli 🥲
lgrth yani alanın kendinin olması önemli bizim çok büyük ve güzel bı köy yasantimiz var ama gel gör ki her gittiğim de diken üstünde oluyorum çünkü kaynanamin cocuklarq tahammülü yok maalesef hal böyle olunca gitmek gelmiyor icimden
2minnosannesi evet haklısın 🥲
Coolness mangalda bulaşık olmuo canım eşim her gun yapar ordan biliyorum 😂 bi iki parça oluo onuda makineye atıom zaten
Bizde Haziran sonu gidicez telmessos neva otel herşey dahil otel baya araştırdım gayet güzel yanı kadın erkek havuzlar ayrı ve hasema zorunlu vs Fethiye de
hayatsevinceguzell biz hiç yemiyoruz mangal 🤣 ben o bir iki bulaşıkla bile uğraşamam benim tatil anlayışım çok farklı 😂
Coolness ben tatıl için demedim mangal için dedım😂 biz etsız duramayız da mangalda kırmızı çizgimiz
hayatsevinceguzell sefanız olsun, afiyet olsunn ☺️
rouge_ Kiz yok o öyle bişey değil Allah seni dnndnfnf mesela şöyle anlatayım Aqua park havuzu var diyelim kadın erkek ayrı oluyor veya otelin içerde havuzu varsa o da kadın erkek ayrı oluyor ama villa suitleri oluyor onların içinde havuz oluyor eşiyle girmek isteyen kendi kiraladığı villada giriyor havuzuna mesela bide otelde havuz suitleri de oluyor mesela 2 saatliğine kiralıyorsun konaklamadan hariç eşinle çocuğunla sadece ailenle girebiliyorsun bunun gibi bişey yoksa çalışanların hepsi tesettürlü falan olmuyor yani mesela restoran kısmı karışık yani herkes ailesiyle yemek yiyor
miskiamber döddkdkdkkdk anladım tesekkür ederim 😂🫶