Kızlar şu aralar acayip dilde su diyeti 30 günlük 15 kg arası veriliyor bizim komşu yaptı bundan 1 ay önce bıraktı 3 ay oldu sağlıklı beslenmeye geçti şuan almadı maşallah pazartesi günü de ben başlamayı düşünüyorum 3 buçuk litre su acıkınca salatalık elma marul felan yiyeceğim sabah akşam 😁
Başlıyorum
sizene 1 hafta falso vermeden yapmistim 3. Gunden sonra alisiyorsun ama benn hic evde durmadim disariya ciktim alisveris yaptim vs vs
sizene su diyeti de 30 günde 15 kg vermek de bana hiç sağlıklı gelmiyor vücudun alması gereken vitaminler ne olacak
TombulHatun takviye olarak kullanilicak 🤷
Sutlucikolati ilaç almaktansa besinlerden almayı tercih ederim bana yanlş geliyor ya
TombulHatun kız doktor oneriyor zaten birçok hastalığa da iyi geldiğini söylüyor
Sutlucikolati ben zaten yapamam da bana aç kalmak yasak 😂 ama sanki vitaminsiz kalıp bağışıklık düşecek gibi 😂
TombulHatun 🤣 bende 1 hafta dayanabildim 😅 bi de millet doktora para verip ac kaliyor🤣
Sutlucikolati çok zor ya aç kalmak değil de psikolojik olarak insan çöker sanki 😂😂
sizene bacım akşam 6, 7 den sonra yemek yemeyin zayiflarsınız👍
Sutlucikolati nasıl canım işe yaradı mı bari
TombulHatun kız yapılması lazımmış galiba yengem de diyetisyene gidiyor 4 gün su diyeti veriyormuş ödemler gidiyormuş kas kaybı da olmuyormuş aşkım şöyle düşün zor kilo verenler oluyor ya hızlandırmak maksatıyla 25 gün yaptın ya sonra bırakıp normal diyet beslenmesine dönüşüyor bu
papatyajfjdj kız olmuyor ya veremiyorum kaç kere denedim 1 ay denedim 5 den sonra bişe yemedim içmedim 2 kg anca gitti
sizene 4 gün olabilir vücudu şaşırtmak için ama 25 30 gün sırf su çok zor değil mi uzun süreler
TombulHatun ama normal bi diyetle olmuyo bebeğim veremiyorum bekarken denemiştim bunu geri alma vs olmadı benim yağlar zorlanmak istiyor 🤣 zaten 30 gün yapcam ya sonra normal diyet listesi gibi yavaş yavaş yemeye başlayacağım