Selam kızlar benim bir arkadaşım var çok samimi denmesede samimiyiz yani görüşüyoruz haftada bir felan.. arkadaşımın kızı var 2 yaşında ama çok zayıf 10 kilo. Bana dediki masallah senin oğlun çok iyi ne veriyorsun dedi bende anlattım işte sabah kahvaltı veriyorum öğlen uykusuna yatırırken mama veriyorum uyanınca ara öğün meyve felan yapıyorum akşam bizle yemek yiyor sonra yatarken yine mama veriyorum dedim.. ne yani günde 3 kere yemek mi hazırlıyosun çocuga dedi bende evet olması gereken bu değilmi zaten dedim ay ben hiç uğraşamam akşama kadar sütle mamayla besliyorum akşamda bizle yemek yiyor dedi yani tek öğün mü besleniyor dedim hayır işte gündüzleride süt mama veriyorum ya dedi.. bende dedimki yani yanlış Anlama ama sabahları bi kahvaltı felan versen cocuga 2 yasında sen ne yersen onu yer zaten dedim ben üşendiğim için kendime bile hazırlamıyorum dedi binbir sitem etti ne yani sen şimdi süper anne mi olmuş oluyosun günde 3 öğün hazırlayınca herkes kendi cocugunu en iyi bilir felan diye birsürü laf saydı bana şok oldum halbuki bana soran o fikir isteyen o kahve içiyorduk kahveyide yarım bıraktı sen kendini çocuguna yemek hazırlamaya ada mutfaktan çıkma süper anne dedi kalktı neye uğradığımı şaşırdım kötü hiçbişey demedim halbuki.. 2 yaşındaki bir cocugun günde 1 defa beslenmesi normal mi yazık.. şimdi baktım numaramı silmiş ben bu kadar hayıflanacağı ne dedim anlamıyorum ay insanlar ne kadar tuhaf olmuş.. canım sıkıldı yani baya buraya yazayım dedim. 🤦♀️🤦♀️