Soruya cevap olaraksa, isteklerini yapmayı denerim ve isterim ama yapamıyorsam, zevk almıyorsam, sadece canım yanıyorsa yapmam
Eşinizin her istediğini yaparmısınız
Socutelady analı çok nadir yaparız.
Socutelady al karşına açık açık konuş.. bu sevgi falan değil bence.. böyle sevgi olmaz… seven insan eve gelmek sana dokunmak için sabirsizlanir.. cani seks istediğinde gelip sevgi gösterisi yapmaz bence. Çok ciddi sorunlar bunlar.. eskiden böyle değildise , kesin konuşun sorunun neden kaynakladiğini sorun, bulmaya çalışın.. Umarım düzelir.. Hiç bir kadın mutsuz olmasin🙏
Anjeli96 ben değişiklik yapiyim diyorum aslında benden mi kaynaklanıyor diye düşünüyorum fizigim değişti doğumdan sonra Bi hali bilmiyorum ya konuşulacak Bi tip değil ne zaman seks konusu açılsa bana azgın diyor kuduruksun sen diyor
Anjeli96 doğumdan sonra böyle oldu önceden deliriyorum birbirimize için ama başkaları mı var artık çözemiyorum
Socutelady anal kesinlikle yapmam hem dinen hem kendi sağlığım için ağızda boşalma yapmam onun dışında herşey serbest
Socutelady eşinize bununla ilgili sağlık sayfaları gösterin anal ilişki sonrası büyük tuvalet tutmamama problemi çok kötü birşey diyin anlatın
Socutelady bence tek sorununuz anal istemesi değil . Evli bir adam nasıl gecelere kadar bekar arkadaşlarıyla geziyor üstelik yanlarında kızlarda olabiliyor. Öyle adama bırak anal yapmayı,yanında yatmam .
Socutelady sorunu niye kendinde arıyorsun ki eşine sen yanaşma bence eşin de sorun ha de ben elimden geleni yapmak istiyorum al karşına konuş hani yanlış anlama anal ilişkiyle çözülecek bişi değil bu
Socutelady yaparım ama bitek oynayarak soyunmayı yapamıyorum çok utanıyorum 😂😂😂
Socutelady anallll no no no gogus aramdan alıp yalamayı severım😋🔥
Socutelady anal falan yapmadım yapmam da çok şükür istemedi de
Socutelady değişiklik yap bence.. ama kendin için onun için değil.. vücudunu toparla ilk önce.. bakımını yap… o geldiğinde de çok istekli gibi davranma.. seksin konusunu açma hiç.. tahrik edici şeyler yap direkt kendisine değil.. sadece görsün.. yakinlaştiginda bir iki kere istemediğini söyle, isteklerini, istemediklerini anlat ama abartma .. naz gibi düşün.. sonra ilişkiye de gir… ama istemediyini canini yakanlari yaptirma.. yine de soru işaretleri var kafamda ama bilmiyorum.. yine canini yakarsa sevmiyordur.. ya da terapiye ihtiyaci vardir..
Socutelady yapmam bence kendisine saygısı olan kimse yapmaz yapmamalı eşimde saygı duyar bende ona saygı duyarım Allaha şükür saçma sapan istekleri hiç olmadı hatta evlendiğimizde bana oral bence evlilikte olmamalı kadınla erkeğin birbirine saygısı olmalı dedi saygı duydum asla konusu açılmadı
Socutelady Gece yarısına kadar disaruda üstelik bekar arkadaaslari kızlarla doğru mu anladım ben neden musade ediysn bacım böyle biseye kendini neden bekar gibi görüyor halâ sana yazık değilmi karşına al konuş bi çözüm bulun
Alya34 kaç kere konuştum arkadaşları için benle kavga etti hep
Nietzsche ben onun için kendimde sorun var diye düşünüyorum bana güvenmiyorsun felan diyor sonuçta arkadaşlarımın sevgilileri felan diyor ama bi kerede olsa beni tanıştırmadı hiç birisiyle sonra haksızlık etmicem ona iyi düşünmeye çalışıyorum ama çıkmaza giriyorum
Anjeli96 ben yapamıyorum evde pasaklı gibi geziyorum çoraplarım pijama ın üzerine üstümde eşimin kıyafetleri saç baş kaş bıyık birbirine girmiş şekilde 😔içimden geliyor tamam bugun etkilicem ama yüz vermicem sürünsün diyorum sonra değmez kim içn ne için diyorum geçende paylaştım giymek istiyorum felan diye ama sonra heves felan kalmıyor tamam seks üzerine iyi ama sürekli bencillik hiç düzgün akşam yemeğimiz yok 7 aydır yemek yok kahvaltı yok anca gece gelir bazen uykumdan uyandırır uyanmam için kırk takla atar çevirir yorganımı çeker istekler f3ama uyanmıyor gibi yaparım çok düzensiz bir evlilik var bizde o 26 yaşında ben 99 luyum 21 Ama bıktım bütün yük üzerimde her konuda yaptıgım herşeyi de başıma kalkıyor bazen yatakta istemiyorum derim kalk siktir git der istekler bazende gelir sarılır saçımı okşar senden başka neyim var der resmen psikolojik savaş açıyor bana