• Cinsellik
  • Eşinizin her istediğini yaparmısınız

Olivetti ben rahatsız oluyorum açıkcası sevişirken felan parmagı hep popomu arsında tamam popomu önceden çok beğeniyordu ama şimdi iş baya değişti aklı fikri orası önceden ak delik varken kara delik olmaz diyordu ne bilim ya seviyorum o da seviyor beni ama bu isteği bambaşka yani

Olivetti gecemin ikisinde gelir üçünde gelir zaten yatağa eve gece gelir evde seks makinesi gibiyim anca o istedikce evede tıktı beni beni hor görüyor gibime geliyor yani işten gelir yemek yer çıkar 2 de felan gelir oyun oynar 2 saat felan yanıma gelir uyur sabah aynı şekil 7 de kalkar gider sürekli dışarıda vakit geçirir karımıda kızımda alim gezim demek yok canı istedikce sevilmeye gelir sex ister olmaz derim iki tane delik var der senede var sanada sokak o zaman derim bende çok sevdik birbirimizi ama bazı şeyleri düşündükce boşanasım geliyor şu saat oldu geziyor bekar arkadaşları var yanlarında kızlar felan 😔 evlendik ve çok değişti

Seviyorsa canini yakmaya katlanamazya bence…biz daha sevgiliyiz..ilişkiyr hiç girmedik ama geçenlerde kolumu ısırmıştı..hafif canım yandı ve baya morartmıştı.. aslında hoşuma gidiyor ısırması ama trip atmişdim)) şimdi canım yanmasin diye hiç ısırmıyor))) halbuki izin veriyorum))

Soruya cevap olaraksa, isteklerini yapmayı denerim ve isterim ama yapamıyorsam, zevk almıyorsam, sadece canım yanıyorsa yapmam

Deleted4 yapiyor musunuz cidden ama ben hara diye duymustum siz mi istiyorsunuz esiniz mi caniniz yanmiyor mu

Socutelady al karşına açık açık konuş.. bu sevgi falan değil bence.. böyle sevgi olmaz… seven insan eve gelmek sana dokunmak için sabirsizlanir.. cani seks istediğinde gelip sevgi gösterisi yapmaz bence. Çok ciddi sorunlar bunlar.. eskiden böyle değildise , kesin konuşun sorunun neden kaynakladiğini sorun, bulmaya çalışın.. Umarım düzelir.. Hiç bir kadın mutsuz olmasin🙏

Anjeli96 ben değişiklik yapiyim diyorum aslında benden mi kaynaklanıyor diye düşünüyorum fizigim değişti doğumdan sonra Bi hali bilmiyorum ya konuşulacak Bi tip değil ne zaman seks konusu açılsa bana azgın diyor kuduruksun sen diyor

Anjeli96 doğumdan sonra böyle oldu önceden deliriyorum birbirimize için ama başkaları mı var artık çözemiyorum

omremr çok nadirdir. Eşim istiyo ben de istersem oluyo istemezsem olmuyo…

Socutelady anal kesinlikle yapmam hem dinen hem kendi sağlığım için ağızda boşalma yapmam onun dışında herşey serbest

Socutelady eşinize bununla ilgili sağlık sayfaları gösterin anal ilişki sonrası büyük tuvalet tutmamama problemi çok kötü birşey diyin anlatın

Socutelady bence tek sorununuz anal istemesi değil . Evli bir adam nasıl gecelere kadar bekar arkadaşlarıyla geziyor üstelik yanlarında kızlarda olabiliyor. Öyle adama bırak anal yapmayı,yanında yatmam .

Socutelady sorunu niye kendinde arıyorsun ki eşine sen yanaşma bence eşin de sorun ha de ben elimden geleni yapmak istiyorum al karşına konuş hani yanlış anlama anal ilişkiyle çözülecek bişi değil bu

Socutelady yaparım ama bitek oynayarak soyunmayı yapamıyorum çok utanıyorum 😂😂😂

Socutelady anallll no no no gogus aramdan alıp yalamayı severım😋🔥