Panda

Panda gözün aydın canım😍 atalı analı böyüsün inşAllah🙏🏻💋

Panda Bol su iç, süt içebiliyorsan süt, ve masaj çok önemli sürekli emzirmeden en az 10 dk boyunca yukardan aşşağı doğru masaj yap ki süt kanalların açılsın, emzirme uzmanı bana böyle yaptırıyodu çok işe yaramıştı☺️

Panda Allah analı babalı büyütsün canım hayatın gerçek anlamını şimdi anlayacaksın annelik bambaşka bir duygu 😊😊

Panda Allah analı babalı buyutsun gözünüz aydın 🥰 evlat öyle güzel birsey ki canından can kıymetlin boll boll o melek kokusunu bizim yerimizede icine çek 🤗 bebeklik halleri bambaska güzel en cok özlediğin geriye dönebilmek istedigin guzel zamanlar 😻

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün vatanına milletine hayırlı evlat eylesin inşallah. Bol su tahin helva ve uyku sütünü artırır.

Panda ben sezeryan oldum ve bebegim kuvezdeydi dogdugunda bu yuzden ememedi ve sütüm damla damlaydı ilk küveze götürürkende 3-5 damla bile olsa sag götür diyordu bebek hemşirem bende hic bozmadan ( cünkü beyne düzenli bi sekilde sagdıgında 3 saatte bi misalen sagıyorsan sinyal gidiyor üretme zamanı diye o yuzden düzenli saatte sagman önemli ) sagardım ve bol su icerdim cokta yemezdim yani sütüm cok arttı tavsiye ederim insallah gelir 🙏🏻

Panda gaz sancın başlamadan ye ne yiyebiliyosan 😀benim 2 aylık hala yiyemediklerim var korkuyorumğ

Panda hayirli olsun allah anali babali buyutsun guzel omru olsun annelik cok guzel birsey acilaro bile unutturur

Panda geçmiş olsun sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah . Bende 16 haftalık hamileyim daha erken olsa da doğumu düşünüyorum ve korkuyorum allah tüm gebelerin yardımcısı olsun

Çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun hepinizden🥰Normal doğum yaptım 3cü günümde sütüm geldi çok şükür emziriyorum.Çok güzel bi duyğu🥰Allah bebek hasreti çekenlerede tez bir zamanda evlat nasip etsin Amin🙏
            dskran
            Kahvekolik
            Prensesinannesi
            Selale
            Meryemali
            @Loli
            Heaven1708
            Esmerimmm
            Birmelekannesii
            @Rose_

Panda Hayırlı olsun canm.Allah anali babali büyütsün.

Panda Gözünüz aydın allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah ☺️