Panda stres yaparsam hiç gelmez bugünlern kıymetini bil ve hiç bişeyi kafana takma bebeğin yanında 1 hafta gelmeyebilir
Şükür doğurdum😁
Panda Bol su iç, süt içebiliyorsan süt, ve masaj çok önemli sürekli emzirmeden en az 10 dk boyunca yukardan aşşağı doğru masaj yap ki süt kanalların açılsın, emzirme uzmanı bana böyle yaptırıyodu çok işe yaramıştı☺️
Panda Allah analı babalı büyütsün canım hayatın gerçek anlamını şimdi anlayacaksın annelik bambaşka bir duygu 😊😊
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün vatanına milletine hayırlı evlat eylesin inşallah. Bol su tahin helva ve uyku sütünü artırır.
Panda ben sezeryan oldum ve bebegim kuvezdeydi dogdugunda bu yuzden ememedi ve sütüm damla damlaydı ilk küveze götürürkende 3-5 damla bile olsa sag götür diyordu bebek hemşirem bende hic bozmadan ( cünkü beyne düzenli bi sekilde sagdıgında 3 saatte bi misalen sagıyorsan sinyal gidiyor üretme zamanı diye o yuzden düzenli saatte sagman önemli ) sagardım ve bol su icerdim cokta yemezdim yani sütüm cok arttı tavsiye ederim insallah gelir 🙏🏻
Panda hayirli olsun allah anali babali buyutsun guzel omru olsun annelik cok guzel birsey acilaro bile unutturur
Panda tebrikler ureyim boyuk oglan olsun fexriniz olsun inwallah 😍😻
Panda Rabb’im hayırlı evlat nasip etsin kuzum
Çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun hepinizden🥰Normal doğum yaptım 3cü günümde sütüm geldi çok şükür emziriyorum.Çok güzel bi duyğu🥰Allah bebek hasreti çekenlerede tez bir zamanda evlat nasip etsin Amin🙏
dskran
Kahvekolik
Prensesinannesi
Selale
Meryemali
@Loli
Heaven1708
Esmerimmm
Birmelekannesii
@Rose_
Panda wwukurler olsun bitanemm 😍😍
Prensesinannesi Teşekkür güzelim🥰😘