Nietzsche Ben evi zor ısıtıyorum kendim de üşürüm genelde 😄

Nietzsche ZRaporu Benim hislerine tercüman olmuş 😂 evde hiç açılmamış siyah ince çorabım var onun ayaklarını keser giyerim .. bide bu kaza kurşununa kurban gidebilir😂😂

Dolunayy hahahahab tamam yaşam şartlarına göre değişiyo işte şapmayın pek 😂😂 benmki parçalamaz narince çıkarır ,bilir onun parasıyla alındığını😂😂😂😂

ZRaporu kız ben günlük gyerim bunu adama özel değil , 7/24 elleşiyo zaten 😂

ZRaporu zuahhaushdkfkf😂😂😂😂 ya çok yaratıcısın 😂 sütyenin göğüs uçlarına da bir kesik al sana fantazi 😂

Nietzsche bebe büyüyüne kadar giy sonra ayıkıyorlar 😝 sabah fıkıfıkı yaptıktan sonra duşa girdim çıktım benim büyük oğlan(5) siz napıyorsunuz böyle sabah sabah yıkanıp ben size inanamıyorum dedi 🤣 valla ev zaten göt kadar 😅

Dolunayy bunun sonunda erotik shop açarız artık evdekileri kese biçe 😂

ZRaporu inş kaynanana flaan anlatmaz 😂😂annemle babam her sabah erkenden banyoya giriyorlar inanamıyorum babanne 😂😂😂😂😂😂aşırı komik

ZRaporu ilk fotoğrafı görünce benimde aklıma bu geldi sonra sen yazmışsın ahaha

Nietzsche yok sırcı benim ki tembihliyoruz sürekli evde olan ya da başka evde yaşanan şeyleri kimseye anlatmıyoruz diye 😅 laf taşımasın diye 😁