Dolunayy https://hizliresim.com/yfjnDj güzel mi sizce transparan baktım ama gördüklerim kalitesiz geldi kumaş olarak değil, yani bazı açıklıklar bana kalitesiz ve basit gelir onun gibii.. Sizin var mı kullanıp memnun olduğunuz göze hitap eden aynı zaman da..
Nietzsche Dolunayy 😂😂😂o zaman bunu alma ya bu yakar gibi geldi bana daha ince daha iç gösteren bişey al. Ama ben kendi evimizin ısısına göre konuşuyorum şuan ,cehennem gibi bir evdeyim de 😂
Nietzsche Dolunayy şunu al diyormuşum ,şaka bi yana bu attığımı ben evimde giysem olabilir bunu bi düşünim 😂😂😂
Dolunayy Nietzsche ZRaporu Benim hislerine tercüman olmuş 😂 evde hiç açılmamış siyah ince çorabım var onun ayaklarını keser giyerim .. bide bu kaza kurşununa kurban gidebilir😂😂
SevDakuSu3356 Nietzsche aaa çok hoş bende almayı düşünüyordum böyle bir şey bazen etek falan giyiyorum çoraplar hemen atıyor ama bu iyi olur bence bana linkini atabilir miain? 😊
Nietzsche Dolunayy hahahahab tamam yaşam şartlarına göre değişiyo işte şapmayın pek 😂😂 benmki parçalamaz narince çıkarır ,bilir onun parasıyla alındığını😂😂😂😂
ZRaporu Nietzsche bebe büyüyüne kadar giy sonra ayıkıyorlar 😝 sabah fıkıfıkı yaptıktan sonra duşa girdim çıktım benim büyük oğlan(5) siz napıyorsunuz böyle sabah sabah yıkanıp ben size inanamıyorum dedi 🤣 valla ev zaten göt kadar 😅
Dolunayy ZRaporu zuahhaushdkfkf😂😂😂😂 ya çok yaratıcısın 😂 sütyenin göğüs uçlarına da bir kesik al sana fantazi 😂