Dolunayy 😂😂😂o zaman bunu alma ya bu yakar gibi geldi bana daha ince daha iç gösteren bişey al. Ama ben kendi evimizin ısısına göre konuşuyorum şuan ,cehennem gibi bir evdeyim de 😂

Nietzsche Ben evi zor ısıtıyorum kendim de üşürüm genelde 😄

Nietzsche ZRaporu Benim hislerine tercüman olmuş 😂 evde hiç açılmamış siyah ince çorabım var onun ayaklarını keser giyerim .. bide bu kaza kurşununa kurban gidebilir😂😂

Dolunayy hahahahab tamam yaşam şartlarına göre değişiyo işte şapmayın pek 😂😂 benmki parçalamaz narince çıkarır ,bilir onun parasıyla alındığını😂😂😂😂

ZRaporu kız ben günlük gyerim bunu adama özel değil , 7/24 elleşiyo zaten 😂

ZRaporu zuahhaushdkfkf😂😂😂😂 ya çok yaratıcısın 😂 sütyenin göğüs uçlarına da bir kesik al sana fantazi 😂

Nietzsche bebe büyüyüne kadar giy sonra ayıkıyorlar 😝 sabah fıkıfıkı yaptıktan sonra duşa girdim çıktım benim büyük oğlan(5) siz napıyorsunuz böyle sabah sabah yıkanıp ben size inanamıyorum dedi 🤣 valla ev zaten göt kadar 😅

Dolunayy bunun sonunda erotik shop açarız artık evdekileri kese biçe 😂