• +18
  • Zor durumdayım yetişin ☠️

tokyo-12 en iyisi ilişki uzmanına görün. Yada azdırıcı bitkisel bir sürü yiyecek ,haplar filan görüyorum hep😌birde lalaluna diye ürün var orgazm olmaya yardımcıymış birde kuruluk için cok iyimiş herkez öyle diyodu. Bence eşini kendinden soğutma yarın banyoda mast yaptıgını gördüğünde veya aldattıgında sana yazık olur bence yapma. Bir ara bende de öyleydi (hamilelikte her gün kaçardım cunku aşırı kuruluk vardı hamilelilte hiç orgazm olmadım)ama sırf kocam aldatmasın diye hergun o acıyı cektim🥺sende bir an önce kuruluk yoksa bitkisel azdırıc hap ve yiyeceklerden kullanmalısın.

Pembekoala_ düşüncenizi çok yanlış buldum aldatmasın diye yaptım ne demek ya. Bizler robot değiliz bazen canımız ister bazen istemez , ki bunu bizde belirlemeyiz vücudumuzdaki hormonlara vs. Bağlı. Bunu da geçtim bunun hastalığı ,kazası bilmem neyi var. Yarın Allah korusun eşin hastalansa yatağa düşse. Gidip aldatacak mısın ? Ya da aynısı sana olunca seni aldatacak mı? Allah aşkına hayat arkadaşlığını bu kadar basite indirgemeyin. Sürekli seksle değilde ,sevgi saygı sadakatle birbirinize bağlı olduğunuzu hatırlayın,hatırlatın. Ha bu arada sırf acı çekiyorum diye sex yapamadığım adam beni aldatacaksa hiç durmasın.

tokyo-12 Bende öyleydim de burda açıldım biraz 🙈 ilişki esnasında şunu yap diyebilirsin hoşuna gider

Nietzsche canım o dediklerini bende biliyorum ama etrafımda o kadar erkek varki eşini sürekli aldatan o yüzden kocam her istediğinde kıramadım onu. Eşin cok istekliyken sen hayır mı diyosun? Valla hayır dıyosan helal olsun bende (önceden hamilelikte) kuruluk oldugu için istemiyodum. Sımdı hiç öyle degil ama.

Pembekoala_ benim eşim hergün istekli, küçük bebeğim var erkenden uykum geliyor , o yanaşsa da uykum var hayatım diyorum. Tamam canım bebeği ben uyuturum sen git yat diyor. Olması gerektiği gibi oluyor bizde. Senin dediğin genelde cinselliğin ön planda olduğu evliliklerde oluyor.

Ehvamliamme52 görev olarak görmeyin canım, canım acıyacak diye düşünüp hemen olsun bitsin diye şartlıyoruz kendimizi o yüzden oluyor tamamen psikolojik.

Nietzsche 2.5 senelik evliyim hayatımda sadece kuruluğu ve isteksizliği sadece hamilelikte yaşadım (kuruluktan dolayı kaçıyodum )nıye bilmiyorum 🤦‍♀️Her erkek gibi eşimde 2 güne bir ister senin o dediklerin şimdi bende oluyor benımde bebegim var . Ama hamilelikte bebek olmadıgı için yorgun olmuyodum ve kaçamıyordum 😬şimdi kuruluktan filan hiç eser yok . Eşimin iki güne istemesi cok hosuma gidiyor.

Prensessannemm ben trendyoldan bir çikolata ve kahve aldım istek artırıcı. Hem psikolojik olarak hemde içeriği olarak işe yaradı gerçekten. İstersen bakıp sende alabilirsin. Kayganlaştırıcı da kullanmaya başladım. Artık canım acımıyor.

hemsreanne internetten arastirabilirsin canim cogu kadin yaptırıyormus ama biraz pahali tabi bi ara g noktasi hakkinda arastirma yaparken rastlamistim bir igne varmis onu olunca g noktan buyuyor bulunmasi daha kolay ve daha yuksek haz aliyorsun iliski daha guzel oluyor senin icin yani 😘