• Muhabbet
  • Eşlerinizin sevdiğiniz ve sevmediğiniz huyları ?

Anilla denemistim galiba yine ayni oldu evliligimizin ilk zamanlari boyle degildi ilk 6 ay ilgiliydi kiskanirdi sonra fazlami guvendi acaba😂😂
ya bilmiyorum canim ya bazen o kadar nefret ediyorum ki ondan pismanlik duyuyorum evlendigime falan cok kabaliklari var ya

Hic susmamasi :( herseye cok fazla karisir evin icinde bu niye boyle bu neden yapilmadi kendini cok temiz ve duzenli sanmasi evin icinde takilcak birsey bulur surekli.. ve hic susmuyor hep konusmak istiyor bi tek benimle de degil ailemle de oyle 😅 sevdigim huyu ise : caliskan birisi , cabalayan birisi , beni hickimseye muhtac etmeyisi,

Sudamlasi bırakın doğrusunu kendisi yapsın laf ettiği herseyi buyur kendin yap diyin ben anlamıyorum ki kadın işinde erkeğin ne gibi bir fikri olabilir çok sinirim bozuluyor böyle bu şekilde olunca

Anilla kimseye hayır diyememesi dışında her özelliğini seviyorum.

Anilla maç izlemıyor ama iş yaparken. Yemek yrken. Faaln aynı boyle. Dmeesi. Aman allahım 😂

Momm2260 burcu ne eşinizin benim eşimin yengec her özelliğini taşıyor🙄

En sevdigim huylari cok alttan almasi merhameti yardimseverligi sakinligi ve hayir diyememesi. En sevmedigim ise bazen inat olması beni sinir etmesi asiriii fanatik macc izlemesiiii ve hic arkadasinin olmamasi evden cikmamasi. Evde ise isten eve erkeksin cik gez desemde cikmiyor.. 😭😭

LoveMe ilgili olmasi çok guzel cocuksu oluşu da zorlar sizi
              biraz fazla trip atar çok küser alinmalar falan

Anilla
                Küsme huyu trip vs değil benimki 🙈 Sürekli gezmek tozmak sürekli eğlence peşinde evin içinde çocuk gibi peşimde geziyor🤷

Anilla benimki bildigin kadin gibi yada bana karsi bilerek yapiyor , ne zaman rahatim oturmusum illa biseyler buluyor. Hic susmuyor resmen ya. Isigi kapattinmi ocagi kapattin mi , askiya cok ceket asilsa gene ceketlerin birikmis buraya, hangi birini soliyim

Anilla Sevdiğim huyu merhametli saygılı iyi bir baba oluşu sevmediğim huyu da çok sinirli hemen sinilenir kızar bağırır siniri geçince de hiç bişey yokmuş gibi davranmadı bide pubg oynaması 😂

Sudamlasi lütfen müsade etmeyin hoş değil gerçekten benim eşimde titizdir

Shnsibel haaa maç izlemiiis ha pappci oynamis 😒 sinir oluyorum ya

Anilla en sevdigim huyu cok fedakar comert dozunda kiskanir gezmeme eglenmeme asla karismaz cok saygili bana daha hic el bile kaldirmadi
                    Sevmedigim tek bir huyu erkek arkadaşlarıyla dsarda gezmeyi takilmayi cok sever bekarliktan kalma aliskanlik oyun falan oynamayı erkek kumalarim cok yakamizdan dusmuyolar
                    Bende haftada 1 gun izjn veriyorum arkdaslariyla oyun oynuyor

Anilla İşte benim ki de pubg tutkunu maç tutkusundan daha beter valla canım 😂