Anilla denemistim galiba yine ayni oldu evliligimizin ilk zamanlari boyle degildi ilk 6 ay ilgiliydi kiskanirdi sonra fazlami guvendi acaba😂😂
ya bilmiyorum canim ya bazen o kadar nefret ediyorum ki ondan pismanlik duyuyorum evlendigime falan cok kabaliklari var ya
Eşlerinizin sevdiğiniz ve sevmediğiniz huyları ?
Hic susmamasi :( herseye cok fazla karisir evin icinde bu niye boyle bu neden yapilmadi kendini cok temiz ve duzenli sanmasi evin icinde takilcak birsey bulur surekli.. ve hic susmuyor hep konusmak istiyor bi tek benimle de degil ailemle de oyle 😅 sevdigim huyu ise : caliskan birisi , cabalayan birisi , beni hickimseye muhtac etmeyisi,
- Düzenlendi
En sevdigim huylari cok alttan almasi merhameti yardimseverligi sakinligi ve hayir diyememesi. En sevmedigim ise bazen inat olması beni sinir etmesi asiriii fanatik macc izlemesiiii ve hic arkadasinin olmamasi evden cikmamasi. Evde ise isten eve erkeksin cik gez desemde cikmiyor.. 😭😭
Bilinmeyennumara maç deme deme icad edene de saygılarımı sunuyorum çok çınlıyor kulakları emim olsunlar bıktım
Anilla benimki bildigin kadin gibi yada bana karsi bilerek yapiyor , ne zaman rahatim oturmusum illa biseyler buluyor. Hic susmuyor resmen ya. Isigi kapattinmi ocagi kapattin mi , askiya cok ceket asilsa gene ceketlerin birikmis buraya, hangi birini soliyim
Anilla en sevdigim huyu cok fedakar comert dozunda kiskanir gezmeme eglenmeme asla karismaz cok saygili bana daha hic el bile kaldirmadi
Sevmedigim tek bir huyu erkek arkadaşlarıyla dsarda gezmeyi takilmayi cok sever bekarliktan kalma aliskanlik oyun falan oynamayı erkek kumalarim cok yakamizdan dusmuyolar
Bende haftada 1 gun izjn veriyorum arkdaslariyla oyun oynuyor