Ateşli geceler
Bonibon ayy bizde eşimin babaannesi vardı eşim durmadı yaptık valla 5 dakikada😂😂😂😂🙈🙈
Koalaannesi evde misafir olunca yada misafirlikte kalınca daha da azıyor insan 🤣 iyi yapmışsınız
Bonibon 😄😄😄 uyuduk 😄valla bizim bu aralar ortalık karışık. Önce cenazemiz vardı tam bitti eve geleceğiz ben regl oldum😂 eşim 15 gün sürmeyecek demi diyor 🤣🤣özledik yaa birbirimizi
Bonibon vallahi bayadır yatılı misafirimiz gelmiyordu eve bi libido yükseliyor niyeyse ağzımı kapatıp durdu bağırır inlerim diye 😂😂
Gece 3 de uyudum. Güzel geçti 🥲🥰
- Düzenlendi
Valla biz 3 gündür yapamıyorduk evin içinde misafir vardı misafir bugün gitti onlar gider gitmez eşim saldırdı resmen saat 9 dan beri yapıyoruz pertim çıktı kaç posta oldu sayamadım bile 😂
Bonibon bizim haftaicileri dukkan kapali sagolsun ben yanassam da askm sabah erkenden ise gtcem diyo sanki dunyada tek ise giden benim kocam :) bide mudur butun gun oturuyor neymis stresliymis cumayi bekliyorum bende
sporcuanne26 valla benim eşimde sabah erkenden gidiyor ve sğrekli ayakta ama hergğn versem hergğn yapar yok demez doğum yapınca dedim artık haftada bir kez olacak dedim çok brklersin dedi aynı eski düzenden devam ediyoruz 😂
sporcuanne26 kendi nasıl dayanıyor ki acaba
kedicikkk Ya nasıl kocalarınız böyle şaşırıyorum bir benim kocam odun galiba kaç kere yanaştım yorgunum falan dedi daha yanaşmıyorum bende 😂
Bonibon cok sekse dudkun biri degil sevgiliykende boyleydi evlenince değişmedi yani evden ise işten evedir suphelencegim hicbirsey yapmaz . Bazen soruyorum nasil dayaniyon hor kullanmamak lazim diyo 😂