Deleted5 aktarlarda satılıyor dimi bu taş
Memeden kesme
SONSUZLUKKK duymadım canım ben
SONSUZLUKKK ben oglumu 9 aylıkken memeden kesmek zorunda kalmiştim. Annem bana yakın oturuyordu. Sabah gözümü açar açmaz anneme gidiyordum. Akşama kadar ordaydım. Annem ilgileniyordu hep. Öyle böyle unuttu,zor oldu tabiki. Eger anneniz size yakinsa ona gidin. Anneniz oyalasın
07_antalya ben salça surmustum o gün bıraktı hemen
Sedaa annem yakın gündüzleri dediğiniz gibi denicem
Poncigimm gece naptiniz peki gecede mi sürdünüz
Poncigimm düşkünmuydu peki memeye
Ayselllbiraz ağladı bir daha istemedi acı dedim ay kötü dedim istemedi üstünü kapati penyemin
SONSUZLUKKK fazal değildi zaten
Poncigimm ins benimde böyle kolay olur birakmasi
SONSUZLUKKK evet öyleymiş
SONSUZLUKKK önce gündüz emmesini bıraktır. Ben öyle yapmıştim ama benim oglum 9 aylikti. 11,5 aylikken de gece emmesini biraktirdim. Senin ki büyük biraz. Çabuk unutur inşallah.
SONSUZLUKKK ben 2 ay zaman diliminde bıraktırdım. İlk ay gündüzü 2. ay geceyi.
ZRaporu kaç aylıkken biraktirdiniz gece cok zor oluyo mu
Sedaa ins canimm cok sağol
SONSUZLUKKK 22 aylıkken başladım 24 aylık gibi bıraktı. İlk ay gündüzleri kademe kademe vedalaştığı için gece fazla zorlamıyor. Alışmış oluyor meme istediği zaman su vererek atlattım bir de eşim yardımcı oldu. Uyandığında o veriyordu suyu. Travmasız atlattık çok şükür 🙏🏼
ZRaporu ins bizde atlatırız 🙏
SONSUZLUKKK öncelikle 2 yaşına kadar emzirmenizi öneriyorum. Biraktirmakta kararliysaniz kademeli olarak bırakmanızı öneririm. Örneğin günde 5 kez emiyorsa dikkati farklı yönlere cekmeye çalışın. Giderek azaltarak bırakmalısınız. Biran da olmaz. Çocuk emmesin diye salça sürmek, kanadı demek, yara bandı takmak tarzı şeyleri önermiyorum çocuğun psikolojik olarak yaralayan bir durum. Bırakmak yerine azaltmayı düşünürseniz düzenli emzirmeyi deneyebilirsiniz. Kızım 10 aylık günde 4 kere emziriyorum. Sabah uyandiginda anne sütü, ilk uykusundan ve 2. Uykusundan sonra anne sütü. Ben yatmadan önce 23.45 de emziriyorum. Sabaha kadar emzirmiyorum. Çocuğunuz acıktığı için değil alışkanlık olduğu için kalkıyor. Uyku eğitimi vererek de durumu duzeltebilirsiniz. Umarım yararlı olmuştur cevabım 😊
Sevinsevilin cook teşekkür ederim dedikilerini dikkate alicam gece o saatte emdikten sonra gece sütü kesmeyi nasıl basardin peki ben bi kere gece vermim dedim sabaha kadar uyutmadı
SONSUZLUKKK bende şuracıkta bekliyim oğlum 23 aylık bi ara bıraktık sonra tekrar başladık dayanamdım inanılmaz ağlamalar krizler yemeden kesldi falan napcam bilmiyorum sanırım babası gibi 3 yaşına kadar emecek belki daha fazla 😩😩