Bihterrr canım emzikliyken yapılmıyor bilgin olsun öncelikle isveç diyeti google da var ama oda zor bir diyet fena kilo verdiriyor bende ek gıdaya başlayında yine rejim yapacağım inşallah
Hurma diyetini bilen var mi
Rouge aynen ben yoğurtsuz yapmıştım iln gün zordu ama sonra alışmıştım birde kimse yanımda birşey yemek istemiyordu sanki oruç tutuyordum öyle acıyorlardı arkadaşlarım 😂😂
Bihterrr canım ben emziriyorm 60 günlük bebişim. Diyetisyene gittim şuan size zayıflatıcı bi diyet listesi yazamam sütünüz kesilir dedi taze bilgi. Birde ben sadece emziriyorum mama vermiyorum. Bence en azından ek gıdaya geçene kadar böyle şok diyetler yapma
Bihterrr evet biliyorum 1 hafta sürüyor. Sabah öğle akşam şeklinde hiçbir şekilde çay kahve yok sadece su içiyorsun . Hurmayı da şöyle hazırlıyorsun 7 adet hurmayı doğra bir kase yoğurdun içine ve içerisine de 1 çay kaşığından az toz tarçın at. Kesin kilo veriyorsun bi arkadaşım yaptı 10 kilo verdi 1 haftada. Bu kadar çok kilo vermesinin sebebi çok şişmandı bence çok şişman değilseniz daha az kilo verirsiniz ama kesin verirsiniz ☺️☺️
Rouge ay evet bide kas kaybettiriyor vücuttta
Dilekyaren olabilir saglıklı da görmüyorum nedense galiba aç bir insanım o yüzden bilsem ki yapsam jennifer lopez olcam gene yapmam😂
avokado_sever30 ona bi bakiyim olmazsa emzirdigim icin otekinden vazgeçmek en iyisi cok sağol canım
Bihterrr rica ederim bak canım ama yine o da emzikliyken yapılmıyor bende ek gıdayı bekliyorum
kopuklukahve ek gıdaya geçeli çok oldu benim canım ama bu baya zor olduğu icin vazgeçtim cay kahve dahi yoksa asla yanından bile gecmem bu diyetin 😂
avokado_sever30 ek gıdaya geceli cok oldu ama çay kahve dahi yoksa bu diyette bende yokum kalsin 😂
Bihterrr kahve çay var isveç diyetinde bak canım bi ara
Bihterrr hee o zaman yap yaavvv bende sandım beben süt bebesi🤣 aralıklı oruç yap ben onunla 20 kiloya yakın vermiştim gebelikten önce. Sonra hamilelikte 15 kg aldımmm şimdi 13′ünü geri verdim 60 günde aralıklı oruçla
kopuklukahve o nasıl oluyo canım
- Düzenlendi
Bihterrr şimdi sabah kalkıyorum 2 bardak su içiyorum. Sonra 12′de kahvaltımı yapıyorum istediğimi yiyorum. İlla tam buğday fln yemiyorum baya bildiğin beyaz ekmek poğaça falan. Sonra birde aksam 20.00′da yemek yiyorum yine istediğimi genelde protein ağırlıklı hindi füme, tavuk, et yanınada işte salata pilav veya makarna. Sonra ağzını bi kitliyosun bebişim ertesi sbah 12′ye kadar. Fakat bu süre zsrfında günün 24 saati su çay kahve (şekersiz, mümkünse hindistan cevizi yağı ile) içebiliyorsun sınırsız. Aslında bu beslenme şekli benm yaşam stilim oldu çünkü kısıtlama yok. O 8 saat boyunca istediğini yiyebiliyosun. Yalnız ilk zamanlar tatlı krizleri ve aksam tv izlerken atıştırmalık istiyodu canım. Onuda böyle çok sıkmadan bi kaç kere kaçamak yaptım ama alışınca canın hiç istemiyor❤️ Kafana takılan olursa seve seve cevaplarımmm❤️