Bingo ah canım o 10 dakikada işte ancak duşa giriyom oda nadış çıkıyom anlamıyom bile 😂

Rouge kimyasal peeling ne kullanıyorsun canim

Bingo ay şımardım şimdi uzun zamandır böyle güzel söz duymamıştım 😍

Bingo the ordinary ürünü bunun için kore ürünleri de güzel oluyo birde mizon ve cosrx👍🏻

Bingo cildim çok hassas ve pek de kullanmaya ihtiyacım yok ☺️ Günlük bi temizleyici jel , tonik ve e vitamini içeren serum kullanıyorum hafta da iki maske yapıyorum yetiyor 😗

Bingo Benim cildim kuru çok güzel nemlendirici etkisi var . Yüzdeki güneş yanıklarına ve koyu halkalara da iyi geliyor .

Bingo gano excel keçi sütlü sabun ve şeffaf sabun💃ve bir de nemlendirici. Başka da hiiiiçbir şeye gerek kalmıyor çünkü sabunlar her şeye çare🥳

Rouge Seni bide bebek oldukdan sonra görelim kuzum olurmu😄

Panda aayaayy hiç söyleme😕bebegi hergün sadece 10 dk babasına versem gene yaparım bu bakımları heralde yada en iyisi anneme yakın oturuyım ben korktum😂

Rouge Evet en iyisi anneye yakın oturmak 😆

Rouge korkma isteyen her türlü yapar bunu bir üçüz anası yazıyor ona göre düşün 😁 eşin yada annen ilgilenirken gayette yapılıyor sen benim gibisin bence asla ödün vermezsin rutininden 💃🏼

Rouge valla bakım falan yapamıyorum ikizlerden sonra günlük nemlendiricimi sürebilsem şükrediyorum 😅 benki manikür yapmaya 1 saat harcayan insanım😏

Rouge kız bakım kraliçesi olmussun valla bnde cok istıyorum ama pek bi fkrım yok nerde ne kullanılır ne yapılır 😂 sana soruyum barı selülit catlak için varmı bı önerın ve yuZdeki akne sıvelcr lekeri bıde sıyah noktaları arındıramıyorum sıyah makselrr denıyorum olmuo cok sınırımı bozuyolar