lnysa önceki postunla bağdaştırıp anladığım kadarıyla cinsel uyumunuz var fakat davranışlarında ve huylarında istemediğin durumlar var. Sana tam güveni yoksa İnan evlenince sana hayatı dar eder. Her kadına tek gecelik ilişki olarak bakıyorsa zaten onda sıkıntı var. Sana da tek gecelik ilişki gözüyle bakmış ama devam etmiş demek ya duygusal bir şey hissediyor ya da cinsel olarak uyum sağladığınız için seni kaybetmek istemiyor. Niyeti evlenmek mi yoksa evlenene kadar böyle takılmak mı? Ben senin yerinde olsam bu anlattığın durumlara göre bu adama yol verirdim. Geçerli sebeplerin de var. Evlenip hayatımı böyle bir adam için yakamam.hatalar yaptığı dediğin seni aldattı mı ne yaptı?
Ama şimdi çıkış yolum yok?
lnysa canım kendinizi böyle kötü degersiz hissediyosanız ki süs gibi hissediyorum kendimi demişsin ve aklınızda soru işareti bırakıyosa bu kişi zaten sizin için degildir yanlıs kişidir.anlattıgın kadarıyla düsünce yapınız karakteriniz uymuy. onun gibi olman lazım mutlu olman için.ve eger böyle olamıyosan anlasmanız zor yada onun senin için değişmesi lazım, bu da zor birbiriniz için değisseniz bile bir zaman sonra ilişki patlak vericek .cünkü kendiniz gibi değilsiniz ve rol yapmaktan yorulucaksınız .ilişkiyi mutlu olmak kendini degerli hissetmek için kuruyosun. oturup süs gibi kalmak ,sürekli acabaları düsünmek ,tek basına yasamak için degil
lnysa böyle seylerde hep mantıgımı kullanırım aşkımdan gebersem kalbim parça pinçik de olsa düşünüyorum diyorum ki şimdi aşıgım ama ilerde bu ask yerini sevgiye saygıya bırakıcak ve ben bunlara gerçekten katlanabilcek miyim?yada gerçekten emin olmadıgım biriyle risk alıcak mıyım?tavsiye ederim canım sende böyle yapmalısın kimse vazgecilmez degil her acı geciyo herkes unutuluyo
Kendin diyorsun capkınmış. İnternetten hiç bir zaman vazgeçmez o kadınlara bakmaktan kızlara bakmaktan emin ol. Yani şu an seninle çok ilgilenmiyorsa evlenincede ilgi bekleme canım ama çok kötü bi durum yani otur bi daha düşün derim çünkü evlilik kolay birşey değil bende çok şey atlattım. Hayırlısı neyse o olsun canım ama iyi düşün
Herkes cok sey söylemis bende eklemek istiyorum..
Cinsel uyumunuzdan dolayi seni kullandigini düsünüyorum.. sana ilgisi yok hayatina isine ev almak istiyorum seninle evlenme planlari yaptigini belirtmemissin..sevgilin kendi hayatini düzene sokmaya calisirken senide kullaniyor olmasin.. nerden biliyorsun niyetinin evlilik oldugunu?
Demekki ihtiyaclarini karsiliyo cinsel uyumunuzda iyi adamin sana ilgisi bu
Seni anliyorum baglanmissin onu hakli cikarmaya calisiyosun ama bu böyle yürümez adam sana deger vermiyo verse böyle davranmazdi.. bence sen hemen bu adamdan uzaklas ilerde cok daha üzülürsün.
boncukk peki şuan ona nasıl davranmam lazım? Bi yandan da şunu diyorum kendime, kendi işini yeni kurdu 4 ay oldu, acaba tanınmak istediği için mi kadınları ekliyor ismi duyulsun takipçisi artsın diye mi yapıyor bilmiyorum.. Artık günaydın veya iyi geceler yazmaz, her akşam işten eve gelir beni arar Bi kere 10 dk konuşuruz o kadar. Ben nasıl davranmalıyım, nasıl belli etmeliyim artık sabrımın olmadığını? Yasak var 17 sine kadar yüz yüze gelemiycem, ve takip ettiğimi söylersem de, sen benim takipcinime takip ettiğime mi bakıyorsun sen ruh hastası mısın Bi şeyler atıyorsun diyecek biliyorum… Nasıl belli etmem lazım bilmiyorum. Şuan o da evinde bende, her akşam dükkanı kapatıp eve gidip beni arar napıyosun diye. Şuan bu şekilde geçiyor her gün. Ama gün içinde ben yazmadan o mesaj atmaz bana
Rouge boncukk peki şuan ona nasıl davranmam lazım? Bi yandan da şunu diyorum kendime, kendi işini yeni kurdu 4 ay oldu, acaba tanınmak istediği için mi kadınları ekliyor ismi duyulsun takipçisi artsın diye mi yapıyor bilmiyorum.. Artık günaydın veya iyi geceler yazmaz, her akşam işten eve gelir beni arar Bi kere 10 dk konuşuruz o kadar. Ben nasıl davranmalıyım, nasıl belli etmeliyim artık sabrımın olmadığını? Yasak var 17 sine kadar yüz yüze gelemiycem, ve takip ettiğimi söylersem de, sen benim takipcinime takip ettiğime mi bakıyorsun sen ruh hastası mısın Bi şeyler atıyorsun diyecek biliyorum… Nasıl belli etmem lazım bilmiyorum. Şuan o da evinde bende, her akşam dükkanı kapatıp eve gidip beni arar napıyosun diye. Şuan bu şekilde geçiyor her gün. Ama gün içinde ben yazmadan o mesaj atmaz bana
ZRaporu boncukk peki şuan ona nasıl davranmam lazım? Bi yandan da şunu diyorum kendime, kendi işini yeni kurdu 4 ay oldu, acaba tanınmak istediği için mi kadınları ekliyor ismi duyulsun takipçisi artsın diye mi yapıyor bilmiyorum.. Artık günaydın veya iyi geceler yazmaz, her akşam işten eve gelir beni arar Bi kere 10 dk konuşuruz o kadar. Ben nasıl davranmalıyım, nasıl belli etmeliyim artık sabrımın olmadığını? Yasak var 17 sine kadar yüz yüze gelemiycem, ve takip ettiğimi söylersem de, sen benim takipcinime takip ettiğime mi bakıyorsun sen ruh hastası mısın Bi şeyler atıyorsun diyecek biliyorum… Nasıl belli etmem lazım bilmiyorum. Şuan o da evinde bende, her akşam dükkanı kapatıp eve gidip beni arar napıyosun diye. Şuan bu şekilde geçiyor her gün. Ama gün içinde ben yazmadan o mesaj atmaz bana
lnysa hata yaparsin canim .. 7 sinde neyse 70 indede öyle olur inan bana böyle biriyle ömür gecmez
deleted13 inan çarem kalmadı, ona göre sosyal medya çok basit Bi ortam, beğenir yazar, ateş atar kalp atar, ne bilim onun kafasında bu.. Ekler takip eder vs. Ben bunları söylesem bana ruh hastası mısın sende eski sevgilim gibi, benim naptığımı mı takip ediyorsun gizli gizli diyecek eminim.. Bunlara takılman saçma dicek, açlığımı arıyorsun güvensizsin diyecek. O yüzden sosyal medyasını takip ettiğimi söyleyemem ona. Ama nasıl bunları gördüğümü anladığımı belli ederim bilmiyorum. Gün içinde mesaj atmaz ben atmadan işteyken, kendisi kasap, yani ben yazarsam yazıyor işi kurduğundan beri.. Akşam eve geldiğinde arar her gün napıyosun diye 10 dk konuşuruz o kadar
saripapatya peki şuan ona nasıl davranmam lazım? Bi yandan da şunu diyorum kendime, kendi işini yeni kurdu 4 ay oldu, acaba tanınmak istediği için mi kadınları ekliyor ismi duyulsun takipçisi artsın diye mi yapıyor bilmiyorum.. Artık günaydın veya iyi geceler yazmaz, her akşam işten eve gelir beni arar Bi kere 10 dk konuşuruz o kadar. Ben nasıl davranmalıyım, nasıl belli etmeliyim artık sabrımın olmadığını? Yasak var 17 sine kadar yüz yüze gelemiycem, ve takip ettiğimi söylersem de, sen benim takipcinime takip ettiğime mi bakıyorsun sen ruh hastası mısın Bi şeyler atıyorsun diyecek biliyorum… Nasıl belli etmem lazım bilmiyorum. Şuan o da evinde bende, her akşam dükkanı kapatıp eve gidip beni arar napıyosun diye. Şuan bu şekilde geçiyor her gün. Ama gün içinde ben yazmadan o mesaj atmaz bana
saripapatya ona göre sosyal medya çok basit Bi ortam, beğenir yazar, ateş atar kalp atar, ne bilim onun kafasında bu.. Ekler takip eder vs. Ben bunları söylesem bana ruh hastası mısın sende eski sevgilim gibi, benim naptığımı mı takip ediyorsun gizli gizli diyecek eminim.. Bunlara takılman saçma dicek, açlığımı arıyorsun güvensizsin diyecek. O yüzden sosyal medyasını takip ettiğimi söyleyemem ona. Ama nasıl bunları gördüğümü anladığımı belli ederim bilmiyorum. Gün içinde mesaj atmaz ben atmadan işteyken, kendisi kasap, yani ben yazarsam yazıyor işi kurduğundan beri.. Akşam eve geldiğinde arar her gün napıyosun diye 10 dk konuşuruz o kadar
lnysa bir kez bi hata affedildi mi insanın içine kuşku düşüyor. Yaptığı herşeyde bişi arıor şüpheleniyor. O sana değerli olduğunu,sevildiğinihissettirdiğinde iyi ki deniliyor. İlgisi azalıp anlam veremediğiniz davranışlar sergilemeye başladığında pişmanlık duyuyorsunuz. Daha evlenmemişsiniz. Kendi açımdan söyliyim. Ben çok kıskanç bi yapıya sahibim. Benm eşim başks bi kadını ekleyip ona beğeni falan yapamaz. Başka kadına bakıcaksa beğenecekse benle evlenmicekti. Zaten en başta da söyledim bu durmlarımı. Hadi geçmişini geçtin diyelim sorun etmedin. Yaşı olmuş 30 diyorsn. Ne zaman sana evlenme teklif edicek de ne zaman evlenip çoluk çocuğa karışacaksın ki teklif ediceği de meçhul görünüyor. Ben olsam adam akıllı geçer karşısına konuşurum. Böyleyken böyle. Çünkü evlilik dalgaya gelmiyor. Ve biz kadınlar bi seks objesi değiliz. Ya da kenarda bekletilecek bişi de değiliz. Bana kalırsa rahatsız oldugun ne varsa konuşmalısın kafanı kurcalayan ne varsa. Bunu bana söyleyince yanlış geliyordu ama gerçekten de hayatta sadece o yok.
lnysa canım bence seni kullanıyor tüm anlattıklarından bunu çıkardım. Yol yakınken bırak derim
lnysa bir problemi yok ki care bulasın hicbir konuda seni mutlu etmiyo onun biraz sana göre hareket etmesi lazım degil mi o biraz nasıl davranıcagını düsünsün tek taraflı olmaz takip meselesine gelince de tanınmak için bitek kadınlar mı var hem üzgünüm ama bana bu sıgındıgı bir bahane gibi geldi
- Düzenlendi
lnysa şimdiden tek başına ilişkiyi yaşıyor isen evlenince herşey daha kötü olabilir , birde capkınlık , sosyal medya vs gibi yerlerden tanımadığı kişileri eklemeye devam ederse, ki benim fikrim o tarz alışkanlıkları olanlar bırakmıyor devam ediyorlar . Mutsuz olursun diye düşünüyorum yol yakınken vazgeç derim .
Benim eski erkek arkadaşımda aynı bu anlattıkların vardı , ben sonunu çok iyi görmediğim için ayrılmıştım . Şimdi Türkmenistanlı bir kız ile evlenmiş , aynı sorumsuzluklarına çapkınlıklara devam ediyormuş . Hakkında hayırlısı olsun .
İçinde birazcık bile acaba dediğin insanla evlenilmez. Biraz soğudum diyosun, beni seviyo ‘ama’ dedikten sonrası önemsiz amalarla ilişki olmaz bencr. Evlenip her gece aynı yatağa girdiğinde bu soğukluk şüpheler amalar biticek sanıyorsan yanılıyorsun canım. 30 yaşına gelmil adam bi imza atınca huyu suyu değişecek değil ya