Imeraaa size ne 🙄🙄
Eşle olan sex sorunu
Imeraaa Allah’ın kuluna soracağı soruları sormak beşerin haddi değil diye düşünüyorum
Bosverrr_111 her istediğinde yaklaşma canım o an ki şevkini kır bile bence seni kullanmış gibi hissetmen onu da rahatsız etmeli
Bosverrr_111 yanında mastürbasyon yap ,neden yapıyorsun derse erkek yokk dersin😅
@bittercikolata peki size ne benim sorum sizi neden ilgilendirdi. Post sahibi dururken ?
@bisadekahve uyarmak elbette beserin haddi. Kul kulu uyarmali isterseniz biraz arastirin. Ki ben sadece sormusum yani
Imeraaa seni ne ilgiendircek peki? Tutsa ne tutmasa neeeee???
- Düzenlendi
Imeraaa Çünkü ahlak ve iman bekçiliği yapmak haddimize değil kadının sorduğu soru o oruç tutmalı miyiz tutmamalı mıyız değil o yüzden..
Imeraaa uyarmak başka sorgu şeklinde sormak başka. Madem niyetiniz uyarmak düzgün Üslup kullanın ki kırıcı olmayın.
Linçciler ölmez ,isim değiştirir.🤣
Ay bide şey komik geldi içimde tutamicam hem burda nasıl seks muhabbeti dönüyor meraktan kuduruyorlar,hem de ayıp günah diyorlar😂.Uygulamayı sil gitsin.Bukadar insanı siz mi terbiye edeceksiniz.Bunu anladıkları gün içimize karışacaklar🤣
Bosverrr_111 o zaman direk o geldi mi kalkıp gideceksin ya da ona bana yetmedi erken boşaldın diyeceksin 😃 bir erkeğin en hassas noktası bak o zaman nasıl çaba harcayacak 🙂 erkekler kadınların arzuları yokmuş onların tatmin edilmeye seks yapmaya ihtiyacı yokmuş gibi bakıyor yani bazı erkekler.o nedenle islerini görüp gidiyorlar ona böyle olmadığını göstermen lazım
Bosverrr_111 hahah bence yanaş biraz kudurt yarim bırak sende 😅
- Düzenlendi
Bosverrr_111 benimle sadece kendini rahatlamak için ilişkiye girdiğini hissettiren,sadece kendini düşünen tatmin eden ve bırakan adamın bana dokunmasına izin ver-memmm🙅🏻♀️
Bosverrr_111 nasil yani erken mi boşalıyor acaba da hemen kalktı gitti oyleyse belki utanmıştır canım
Bosverrr_111 İstediğii zaman gel ama yine 1 dakika sürecek hiç duş almakla uğraştırma beni de bence