Bosverrr_111 her istediğinde yaklaşma canım o an ki şevkini kır bile bence seni kullanmış gibi hissetmen onu da rahatsız etmeli

@Olivetti yoo tuhaf karsilamadim ? Bunun anlami soru oldugunu bildiginizi umuyorum. Sormusum sadece 🙂

Ay bide şey komik geldi içimde tutamicam hem burda nasıl seks muhabbeti dönüyor meraktan kuduruyorlar,hem de ayıp günah diyorlar😂.Uygulamayı sil gitsin.Bukadar insanı siz mi terbiye edeceksiniz.Bunu anladıkları gün içimize karışacaklar🤣

Bosverrr_111 o zaman direk o geldi mi kalkıp gideceksin ya da ona bana yetmedi erken boşaldın diyeceksin 😃 bir erkeğin en hassas noktası bak o zaman nasıl çaba harcayacak 🙂 erkekler kadınların arzuları yokmuş onların tatmin edilmeye seks yapmaya ihtiyacı yokmuş gibi bakıyor yani bazı erkekler.o nedenle islerini görüp gidiyorlar ona böyle olmadığını göstermen lazım

Imeraaa burda direk yargılamışsın lafı çevirme saçma bir tavırla soru işaretleri ile belirtmişsin herkes okuduğunu anlayabiliyo herkesin dini mezhebi farklı olabilir bir rahatsızlığı olabilir yada tutmak istemiyordur bunu sorgulamak bize düşmez

Bosverrr_111 benimle sadece kendini rahatlamak için ilişkiye girdiğini hissettiren,sadece kendini düşünen tatmin eden ve bırakan adamın bana dokunmasına izin ver-memmm🙅🏻‍♀️

Bosverrr_111 nasil yani erken mi boşalıyor acaba da hemen kalktı gitti oyleyse belki utanmıştır canım

Bosverrr_111 İstediğii zaman gel ama yine 1 dakika sürecek hiç duş almakla uğraştırma beni de bence