Bingo normalde de en nefret ettiğim şey küfürdür. Biz konuşmuyoruz argo küfür falan istemezdim ama başka tahrik edici şeyler söylemesini isterdim😂

Kis_masali 😀 bisey dicem nasıl acaba oyle oldunuz 😀 10 gün reglim sonrasinda sasirsin bi kociskom

Bingo evliligimin ilk aylarinda asssssla bu kadar rahat degildm. Aşırı derece de utangactm. Sonra dan nasil acildim ben de bilmiyorum😁 hep esim konuşurdu ben utanarak offf sus falan derdim. Baktim susmuyo ben de demeye basladim. Sonra argo kelimeler falan filan derken aştık kendimizi. Ben konustukca esim daha da cok azıyodu,bu da benim hoşuma gidiyodu. Onun konusmasi da ayni sekilde. Yatakta birer canavara dönüşüyoruz 😁

Bingo yok çekinmiyoruz. Ama esim bana bi kac kelime söylüyo o kelimelerden dolayi k. Bakma özür falan diliyo ama takmiyorum o kadar. Zevkle soylenen seyler diye.

Yaa bana göre yatakta herşey mubahtır 😂 ama benim kocam konuşmuyo ya ee bende bana argo konuş diyemiyorum nasıl yapıxaz bende bilmiyorum 🤔

Mirinda valla benimki dun keske biraz argo konuşsan dedi 🤭 cat diye söyle sen de. Sonra kocan uğraşsın neymiş bu argo diye

Bingo ayy benimki böyle bişey dese nasıl gaza gelirim ya😂 ama benimki normalde de argodan pek hoşlanmıyo o yüzden çekiniyorum hoşuna gider mı diye

Çok aşırıya kaçmamak şartıyla evet😂,bizim bey erotik bir insan çok hırçın bi tarzı yok argo biraz hırçınlık gibi…

Bingo eşim sadece bir kere çok argo olmayan ama beni çok tahrik eden bir cümle kurdu şok azgındı o anda sonra bir daha ne o söyledi nede ben söyle diyebildim. Söylese belki hoşuma gider bilmiyorum çünkü eşim evin içinde bile küfür ermeyen insan evin içinde yakışık almaz diyor sadece bir kere bişey konuşuyorduk boş bulunup vay a.koyuyum dedi neden olmasın dedim 😂 güldü bize göre değil öyle şekilde konuşup yapmak dedi bende üstelemedim 🤭

Bingo ayy benimkide aşırı romantik oluyor sevişirken ne var yani bu kadar romantik olacak 😜 gerek yok yani 😂