Bingo özel yok canim. Ama gelsin yazsrm. Hatirlatirsan ama,unuturum ben😂buraya yazarsam linc loading yaparlar😂zaten avda bekliyolar. Tesetturluyum diye böyle seyler ayipla karsilaniyo ne alakayssaaaaaa
Sevişirken
Kis_masali ay yaa çok üzüldüm. Yazıp silsen hemen 😀😀
Yaa bana göre yatakta herşey mubahtır 😂 ama benim kocam konuşmuyo ya ee bende bana argo konuş diyemiyorum nasıl yapıxaz bende bilmiyorum 🤔
Çok aşırıya kaçmamak şartıyla evet😂,bizim bey erotik bir insan çok hırçın bi tarzı yok argo biraz hırçınlık gibi…
Bingo eşim sadece bir kere çok argo olmayan ama beni çok tahrik eden bir cümle kurdu şok azgındı o anda sonra bir daha ne o söyledi nede ben söyle diyebildim. Söylese belki hoşuma gider bilmiyorum çünkü eşim evin içinde bile küfür ermeyen insan evin içinde yakışık almaz diyor sadece bir kere bişey konuşuyorduk boş bulunup vay a.koyuyum dedi neden olmasın dedim 😂 güldü bize göre değil öyle şekilde konuşup yapmak dedi bende üstelemedim 🤭
Kis_masali tesettürlüler gizli cevher bebeğimm kimse anlayamaz 😉 bende tesettürlüuiyüm ne yani kocamızada mı kapatak kendimizi hayret bişi😅
Bingo ayy benimkide aşırı romantik oluyor sevişirken ne var yani bu kadar romantik olacak 😜 gerek yok yani 😂
Hanmefendi ahh bi geri kafalilar anlasaaaa😂cok dogru dedin
Kis_masali amann takma hiç birini. Uğtaşmaya bile değmez kocam değilmi istediğimi yaparım kime ne 😂
bisadekahve haklk buldum eşini 😀
Hanmefendi 😀😀 söylediniz mi kendisine
Bingo tabikide 😅 ama işime karışma sonra konsantre olamıyorum diyo 😂 böyle havaya giriyormuş paşam 🤣
Hanmefendi 😀😀 hahahaha
Kis_masali kız tesettürle bunun ne alakası var yoldan geçen adamla yapmıyosun sonuçta🤣 dini, resmi kocan helalin olmuyo mu ben mi yanlış biliyorum🤣
kopuklukahve ayyyynen öyle oluyo😂ama bi kesim var burda. Tesettürü seksle bagdaştiramayan. Tesetturlulerin yüz karasiymisim. Yosmalar kendilerine bakmiyolr😂
Kis_masali ahahahha tesettürlülere ölümm 🤪🤪🤪dünya batarsa tesettürlüler yüzünden batar 😂😂