Yaa bana göre yatakta herşey mubahtır 😂 ama benim kocam konuşmuyo ya ee bende bana argo konuş diyemiyorum nasıl yapıxaz bende bilmiyorum 🤔

Mirinda valla benimki dun keske biraz argo konuşsan dedi 🤭 cat diye söyle sen de. Sonra kocan uğraşsın neymiş bu argo diye

Bingo ayy benimki böyle bişey dese nasıl gaza gelirim ya😂 ama benimki normalde de argodan pek hoşlanmıyo o yüzden çekiniyorum hoşuna gider mı diye

Çok aşırıya kaçmamak şartıyla evet😂,bizim bey erotik bir insan çok hırçın bi tarzı yok argo biraz hırçınlık gibi…

Bingo eşim sadece bir kere çok argo olmayan ama beni çok tahrik eden bir cümle kurdu şok azgındı o anda sonra bir daha ne o söyledi nede ben söyle diyebildim. Söylese belki hoşuma gider bilmiyorum çünkü eşim evin içinde bile küfür ermeyen insan evin içinde yakışık almaz diyor sadece bir kere bişey konuşuyorduk boş bulunup vay a.koyuyum dedi neden olmasın dedim 😂 güldü bize göre değil öyle şekilde konuşup yapmak dedi bende üstelemedim 🤭

Bingo ayy benimkide aşırı romantik oluyor sevişirken ne var yani bu kadar romantik olacak 😜 gerek yok yani 😂

Bingo tabikide 😅 ama işime karışma sonra konsantre olamıyorum diyo 😂 böyle havaya giriyormuş paşam 🤣

Kis_masali kız tesettürle bunun ne alakası var yoldan geçen adamla yapmıyosun sonuçta🤣 dini, resmi kocan helalin olmuyo mu ben mi yanlış biliyorum🤣

kopuklukahve ayyyynen öyle oluyo😂ama bi kesim var burda. Tesettürü seksle bagdaştiramayan. Tesetturlulerin yüz karasiymisim. Yosmalar kendilerine bakmiyolr😂

Kis_masali ahahahha tesettürlülere ölümm 🤪🤪🤪dünya batarsa tesettürlüler yüzünden batar 😂😂