Hanmefendi ahh bi geri kafalilar anlasaaaa😂cok dogru dedin
Sevişirken
Kis_masali amann takma hiç birini. Uğtaşmaya bile değmez kocam değilmi istediğimi yaparım kime ne 😂
bisadekahve haklk buldum eşini 😀
Hanmefendi 😀😀 söylediniz mi kendisine
Bingo tabikide 😅 ama işime karışma sonra konsantre olamıyorum diyo 😂 böyle havaya giriyormuş paşam 🤣
Hanmefendi 😀😀 hahahaha
Kis_masali kız tesettürle bunun ne alakası var yoldan geçen adamla yapmıyosun sonuçta🤣 dini, resmi kocan helalin olmuyo mu ben mi yanlış biliyorum🤣
kopuklukahve ayyyynen öyle oluyo😂ama bi kesim var burda. Tesettürü seksle bagdaştiramayan. Tesetturlulerin yüz karasiymisim. Yosmalar kendilerine bakmiyolr😂
Kis_masali ahahahha tesettürlülere ölümm 🤪🤪🤪dünya batarsa tesettürlüler yüzünden batar 😂😂
Hanmefendi 😂😂Aman sus Allah korusn😂
Bende konuşmam utanırım eşim konuşur bana sorular sorar ondan bile utanıyorum biz çok sakin bi şekilde ilişki yaşıyoruz o kadar vurup kırmanin anlamı yok bana göre 😂😁
Kis_masali Ahahahaha onların mantığıyla konuşuyorum 😂😂
Yoncibik_ ya yanlış anlamazsanız🙈 eşiniz ne soruyo. Biz de çok çok sessiz hallediyoruz açıkçası ben de konuşmak istiyorum ama küfür argo değil. Sadece gahrik edici şeyler. Ama nasıl konuşturacağımı bilmiyorum
Annesivekizi çokmu azdın seni nasıl şey yapmamı istersin nasıl şey yapıyorum nerene sokmamı istersin ateşini söndürdümmu tanganı aralimmi yalimmi gibi gibi 🤣bende utanıp mıy mıy cevaplar veriyorum
Annesivekizi sende çok azdım bak senin için geceligimi giydim aslan kocam diyebilirsin öyle öyle devamı gelebilir😂
Bingo evet ikimizde kullanıyoruz ☺️
Yoncibik_ ya bişey diyim mi vallahi ben de mıy mıy olurum😂 ama denicem teşekkür ederim 😍
Kis_masali hem tesettürlüsün hem de ilişkiye mi giriyorsun 😲😲😲😲 ayıp ayıp 😈
Bingo yani aşırıya kaçmıyoruz biraz var sadece aslında ben fazlasını istiyorum ama eşimin yapısı pek öyle değil herşeyi yaparız ama argo konuşmaya gelince dozunda kalıyor ben dozu kaçırmak istiyorum bilemiyorum zamanla açılırız belki 😅
KirmiziOjeli ben ne söyleyeceğimi bilmiyorum inanın 🤭