Hanmefendi ayy benimki de yaa tamam romantiksin seviyorsun anladık da arada bi argo konuşsa fena olmaz ya😂

Bingo benim eşim pek konuşmayı sevmez ilişki sırasında az konuşur ama argo dan hoşlanmam ben ya en nefret ettiğim şey 🤷🏼‍♀️

Kis_masali aaaaaa hem tesettürlüsün hemde ilişkiye mi giriyorsun 😳 e o zaman sen evlisin bide tühhh 😜😜 ( gerçekten şaka gibiler ) 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Kis_masali bikere inancimiza göre kocamızı mutlu etmemiz gerekiyo yaa hani bunu söyleyenlerin düşünme yetisinin olduğunu düşünmüyorum ben. Sex yaparkende türbanla yapiliyo fln saniyorlar heralde. Ben acık bir insanim ama saygim sonsuz kapalilara ayricada keşke sizin gibi acık davranabilsem özel hayatim dada

Bingo eşine argo konuşmak nasıl olur hoşuna gider mi de. Hoşuma gider der muhtemelen sonra bi anda sevişirken söyle bişeyler emin ol delirir 😂

Kis_masali Demiyim demiyim diyorum ama tutamıyorum kendimi…..
      Tesettür ne demek ? Bana bunu aciklar mısın anlamı nedir neden tesettüre girilir..Geri Kafalilarmis yani şu aklinla bunu söylerken çok komik oluyorsun..Tesettürlüyüm Alkol alıyorum eşimle seks hayatimi bir sürü tanımadığım insanlar ve aralarinda erkeklerinde oldugu bir platfromda konuşuyorum millet beni linç ediyor 🙄sence niye linç ediyor sizin gibiler yüzünden hakkıyla kapanan insanlara bile kötü gözle bakip anıyorlar..

Tubi demeyin, tutun kendinizi. Hanımefendinin kendi tercihi. Hic birimizi ilgilendirmez. Sevabı da onun günahı da. Burasi yargılama platformu değil. Rica ediyorum gerginlik başlatmayın.

Bingo Doğumdan sonra başlayan birşey bende ki 😂 utanma sıkılma yok bakıyorum daha çok hoşuna gidiyor bam bam bammm 🤘🏻

Bingo sonradan okudum 😂 bi anda söyle valla somrası kolay 😂😂

Bingo benimki konuşuyordu ama ben utangaçtım sonra o yönünü bulunca bende konuşmaya başladım çok argo konuşmayız ateşli sözler de söyleriz

Kis_masali Gülüyorum zaten dogrulari söyleyince millete geri kafali diyorsun kendi kafandan bir haber o yüzden söylemek istedim ama boşa söyledim..

Canoo canım zor birşey değil aslında googleye yaz erkegin yatakta hoşlandığı argo kelimeler diye yani kış masalı (adını tam olarak bilmediğim için diyorum) kadın anlatınca hep linç yiyor hatırladığım kadarıyla bir kere bu durumu yaşadı yani dediğim gibi googleye baka bilirsiniz 😊

Canoo herkes birşeyler söylüyor bu adamlara ama linç tayfasından ötürü bize duymak nasip olmuyor 😂
        Googledan arattım bunlar çıkıyor arttıran eklesin arkadaşlar yuvamızın mutluluğunu arttırmak sonuçta niyetimiz😅
        Ah, tam orası”

“Mükemmel”

“Seni istiyorum”

“Devam et”

“Daha hızlı”

”Harikasın”

ddrryy evet canım haklısın ama kadın sırf söylediği için linç ettiler ve hesabını kapattı yani bu gibi şeyler söyleniyor özel açık olsaydı yazardım gerçekten 😂