Hanmefendi ayy benimki de yaa tamam romantiksin seviyorsun anladık da arada bi argo konuşsa fena olmaz ya😂
Sevişirken
deleted_4033 😁😁😁yapmaaaa
Kis_masali aaaaaa hem tesettürlüsün hemde ilişkiye mi giriyorsun 😳 e o zaman sen evlisin bide tühhh 😜😜 ( gerçekten şaka gibiler ) 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
Nefedukaa verem ediyolar adami😂
Kis_masali bikere inancimiza göre kocamızı mutlu etmemiz gerekiyo yaa hani bunu söyleyenlerin düşünme yetisinin olduğunu düşünmüyorum ben. Sex yaparkende türbanla yapiliyo fln saniyorlar heralde. Ben acık bir insanim ama saygim sonsuz kapalilara ayricada keşke sizin gibi acık davranabilsem özel hayatim dada
Kis_masali Demiyim demiyim diyorum ama tutamıyorum kendimi…..
Tesettür ne demek ? Bana bunu aciklar mısın anlamı nedir neden tesettüre girilir..Geri Kafalilarmis yani şu aklinla bunu söylerken çok komik oluyorsun..Tesettürlüyüm Alkol alıyorum eşimle seks hayatimi bir sürü tanımadığım insanlar ve aralarinda erkeklerinde oldugu bir platfromda konuşuyorum millet beni linç ediyor 🙄sence niye linç ediyor sizin gibiler yüzünden hakkıyla kapanan insanlara bile kötü gözle bakip anıyorlar..
Tubi seni zerre alakadar etmez hakkiyla kapaliyim. Istedigim yerde de komusurum. Komikse gül..
Kis_masali Gülüyorum zaten dogrulari söyleyince millete geri kafali diyorsun kendi kafandan bir haber o yüzden söylemek istedim ama boşa söyledim..
Kis_masali ne gibi şeyler söylüyorsunuz en hafifi mesela?