Kis_masali Uzakmışız seninle inşallah bulursun canm kendin yapınca daha bir güzel oluyor ama zor onun dikmesi var bide 🤦🏻‍♀️

Seleniko dikmesini hallederim de bi de kendim yapinca evde yapmam sanırım. Acayip koku yapiyomus evde ve tez vakit gecmiyoms. Bag,bahce de falan yaparm😁

delibirii fobi gibi değil de çilekli şeyleri yiyemiyorum. Çileği çok severim normalde yerim ama çilekli olan şeyleri yiyemem işte çikekli süt, çilekli puding, çilekli pasta vs😂

Kis_masali bende kayınvalidem yapınca denedim pişman olmadım değişik güzel bir lezzet öneririm 🤩

delibirii aynen bende öyle gerçekten içemiyorum soğuk süt bazen içerim değişik şeyler işte

Ciğer, böbrek, dalak, yani sakatat, deniz ürünleri ve kuzu eti asla yemem

delibirii zeytin asla yemem. Dedem küçükken zeytin gözlüm diye severmiş benş o zamandan göz bilirmişim onu😂ağzıma sürmem evimizde zeytin olmaz😂

Ecemsss ayyy bende annemin tuzağına düşüp bir kere yemiştim nimet tabiki bişey diyemem ama tavuk zannederek yediğim için hayal kırıklığı olmuştu

Sütün kaymağını asla yiyemem bir de karides bilmem ne değişik deniz canlıları filan.. midye dolmasını nasıl yiyorlar asla anlayamıyorum. Damak zevki gerçekten değişik bişey çok farklı.. ama sakatat,tüm sebze yemekleri vs filan hepsini severim, karın mumbar favorim ✌️😇

delibirii bende kavun yiyemem dokunamam kesemem bile kokusu bile beni irrete ediyor o kadsr tiksiniyorum normalde bu kadar değildi ama hamilelikte daha da tiksindim 🤔