Erkek de mi var burda
Cinsellik
selam kizlar bende 10 aydir evliyim ayni sizin gibiydim hep merak icinde hep korkular ama size şoyle soyliyeyim ilk geceden korlun bence esinizin tabi biraz nazik davranmasi gerek ama nekadar nazik olursa olsun cok acitiyo bende 1hafda ayni agri ayni yanma ve kanama oldu iliwki sonrasi 2gun beni yatakdan kalkmaya izin verilmedi enfeksiyon kapa bilirmiwim ayakda durmak olmazmiw
ama varya o gunu yeniden yawamayi isdemezdim sanki bir bicak sokuyolar icine ve icinde onu ceviriyolar cok fena utanmayi falan geciyosun artik kendi halinle kaliyosun gozune utanma falan gozukmuyo
burada kiz kizayiz durusd olmamiz lazim bi konu konusuluyosa birinin sdtresini almaya degilde sen nasil yawadigini anlatacagsin oyle kizlar varki korkarak iliwkiye giriyolar ama hic agri his etmiyolar herkesde farkli oluyo
diana sehv fikirdesen can ilk əlaqedi doğusdu herkesde ferqli olur adam var 3gun lekelenmesi olur adam var hele 1gun adam var sancidam ölür adam var hec hiss elemir neqeder qorxuynan əlaqeye girse bi qiz agrisi oqədədə çox olur men oqədə həyəcanlinidimki qoymurdum isdemirdim ama qorxuyla biraz yaxinliq olan kimi agridan ölürdüm bunu evlenecek birine immeni agridan öldüm demeynen qorxudmaq lazim deil adam var ele srazu dusur qorxudan qanaxmaya xəsdəxanaliq olr ona gore toygecesi baximindan qorxudmaq deyilde yaxşi tovsiyeler vermek lazimdi)
Rasev mence seyf deyilem cunki eynisini mene elemiwdiler ve men ewidiklerimle eyni weylere raslamadim onuncun durusdlugu secirem o isdememek zad dogaldi cunki sen gorxulu olub olmadigini desende isder isdemez insan geri cekilir mence durusd olunki neyle garwilacaglarini ve neyleyeceklerini oyrensinler
Incimuhammet hayır tatlım,zar dediğin şey içerdedir ve ilişki olduktan sonra birleşme imkanı yoktur 💁🏻♀️
diana Kusura bakmayın Azericenizin hepsini anlayamadım ama, bende işte sana tam da bunu anlatmak istiyorum, herkeste aynı olmaz, ben çok korkuyordum fazla acımadı mesela, o yüzden genel konuşma kız okuyup korkacak gerginlik yaşayacak benim gibi, belki de korktuğu gibi olmayacak acımayacak boşuna kasacak kendini😞 bende zaten bunu anlatmaya çalışıyorum