• +18
  • Cinsel hayatınızda olan komik anlar🙈

[silindi] eşimin kullancanı düşünmüyom konuşmadık ta hiç gizli gizli içirmeyi düşünmüyo değilim

• [silindi]

130130 evet canım eşim öyle oldu.🔥 Eşimde çok ateşli aslında dayanamıyor hiç böyle hikayerimiz çok 😂

• [silindi]

130130 evet canım öyle oldu 🔥 Eşimde çok ateşli aslında dayanamıyor hiç böyle hikayerimiz çok bizim 🔥🔥😂

[silindi] ya keşke eşimde yapsa. Bizde başka evde yatılı kalınca yaparız daha bi zevkli sanki gizli saklı. Sevgiliykende klasik arabada birlikte olurduk onunda heyecanı güzeldi o araba sürerken ben oral yapardım ona

130130 o an komik değildi yerin dibine girmiştim ama su an aklımıza geldikçe gülüyoruz. Yeni evliyiz daha gaz sancısı çekiyoruz sürekli dipdebe olunca. Eşim öpmeye falan basladı dur lavaboya gitmem lazım diyorum bırakmıyor indi de indi aşağıya. Bende de tutacak hal kalmadı adamın ağzına pırt kaçtı. O an bütün heves duygular yerle bir. Yer yarıldı içine girdim çıktım sanki.

ZRaporu, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

130130 😅😅😅😅🤣🤣🤣😅gülmekten birsey yapamadık artik

130130 bizde nişanlıylen eşim bana gelmişti sevgiliyken bir kere öpüşöüştük sadece 🤣 nese bu bana yanastı filan zaten evlencez içine girmicem filan dedi neyse bende salak gibi hayor demeye utanıyorum 🤣 snra cırt die bir ses geldi resmen içime girdi bende ağlamaya baslamıstım noldu noldu naptım bişi mi oldu die telaşla toparlanmaya calıstı ağşamaktan konusamamıstım 🤣

130130 bikeresinde köyde eşime oral yapıyodum eşim ağzıma boşalmıştı genzime kaçmıştı boğulcak gibi olmuştum mutfak olan tarftada birileri yatıyordu gidemedim lavabodan çeşmeye ağzımı dayayıp su içmiştim 😁

4 gün sonra

Geçen sabah eşim geceden gelmiş yatmış bende durmamısım uykudayken ellemişim öpmüşüm adamı kudurtmusum sonra uyandımki elleşiyor benle😂 ya git uykum var uğraşma dedim kendin geldin öptün elledin kudurttun bide geldin şimdi 1den 10 a kadar sayıyoruz dedin 1 den 10 a kadar saymışım ellerken ne alakaysa benmi saydım dedim 😂 hatırlamıyorum bile 😂😂

Dun basima gelen olay 🤦🤦

Esim gece mesaisinde oglumda hic durmadi butun gun yorgunlukdan resmen bayilmisim ne ara uyudugumu hatirlamiyorum.
          Esim sabah 4 de gelip opup ellemeye calisirken noluyoo laaagnn diye adama tekme atip yatakdan attim 😂😂😂
          Tabii ki daha sonra gönlünü aldim 🔥🔥 ama sabah bacagim agriyor sende de ne deli kuvveti varmis birde camdan dışarı atsaydin beni dedi 😂😂