Agustosirilsiklam onun diplomasını …
Erkek bebek(lincleyecekler girmesin)
Agustosirilsiklam anaaa yeni duydum bunu da heeee. Ben kizciyim. Bundan sonra ben de ovulasyon alıp o günler ilişkiye girmiycem 😂😂😂
Cikolatalipankekk hayırlısı böyleymiş canım sağlıklı olsunda önemli olan o yani ne kadar dikkat etsende allah bilir bunun netliği yok ki 💁🏻♀️
Nimess aynen tabi ki Rabb’im bilir ama ikinciye yine denerim heralde yumurtalama gününü
Keynes Kizim var deli gibi seçiyorum tabikide ama iki duyguyu tatmak çok baska
Syaby hshshdhd saol
Agustosirilsiklam seni linclemeyecem.evet doğru demis doktorunuz ben doktor takipinde takip ettim yumurtlamayi ve gun verdi doktorum ogunleri degerlendirdik sonuc erkek😀😀
Aliye22 hahhhha tezi dogruladik ztn kız 😂 bnde şimdi oğluma hamileyim 5 aylık
Agustosirilsiklam Ahahhaa doktoru demedim sakin ol diplomasını dedim 😂😂😂😂
Agustosirilsiklam merhaba bende kizima kardes isdedim ovulyasyon takib etdim ama ovulyasyondan 1gun once oldu sperm 24saat yasiyor y xromosonu acaba erkek olma ihtimali varmidir
Agustosirilsiklam yumurtlama gününde hamile kaldım ve oğlum var 🙃 cinsiyeti erkek belirler diyoruz ama demek ki yumurta da ilk oluştuğu zaman kromozom ayırt ediyor içine alırken 🤭
- Düzenlendi
Agustosirilsiklam yani tesadüf mü bilemem ama ovulasyon günü ilişkiye girdik bebeğim erkek oldu hayatımda sadece 2kere korunmadik birincisi evlendiğimiz gün ikincisi oğluma hamile kaldığım gece😂
Agustosirilsiklam benim halam öyle tutturmuştu ama allah biliyor gene bi deneyin 😃
Agustosirilsiklam bende tuttu 🥰