Agustosirilsiklam seni linclemeyecem.evet doğru demis doktorunuz ben doktor takipinde takip ettim yumurtlamayi ve gun verdi doktorum ogunleri degerlendirdik sonuc erkek😀😀
Erkek bebek(lincleyecekler girmesin)
Aliye22 hahhhha tezi dogruladik ztn kız 😂 bnde şimdi oğluma hamileyim 5 aylık
Agustosirilsiklam Ahahhaa doktoru demedim sakin ol diplomasını dedim 😂😂😂😂
Agustosirilsiklam merhaba bende kizima kardes isdedim ovulyasyon takib etdim ama ovulyasyondan 1gun once oldu sperm 24saat yasiyor y xromosonu acaba erkek olma ihtimali varmidir
Agustosirilsiklam yumurtlama gününde hamile kaldım ve oğlum var 🙃 cinsiyeti erkek belirler diyoruz ama demek ki yumurta da ilk oluştuğu zaman kromozom ayırt ediyor içine alırken 🤭
- Düzenlendi
Agustosirilsiklam yani tesadüf mü bilemem ama ovulasyon günü ilişkiye girdik bebeğim erkek oldu hayatımda sadece 2kere korunmadik birincisi evlendiğimiz gün ikincisi oğluma hamile kaldığım gece😂
Agustosirilsiklam benim halam öyle tutturmuştu ama allah biliyor gene bi deneyin 😃
Agustosirilsiklam bende tuttu 🥰
Agustosirilsiklam yani bebeğin cinsiyetini erkek belirliyor aslında erkek x gönderirse kız , y gönderirse erkek oluyor deniliyor . Fakat benim teyzem gebe kalmadan evvel doktoru senin sağ yumurtalıginda yumurtlama gerçekleşmiyor sol yumurtaliginla gebe kalabileceksin ve hep kızın olacak oglun olmayacak demiş . Gerçekten de teyzem 3 tane doğurdu 3 u de kız . Bence bu üreme sisteminde cinsiyet belirleme vs daha bilimsel olarak çok kesfedilmeyen şeyler var diye sanıyorum ☺️ mesela doktorunuzun dediği gibi bende tam yumurtlama günümde gebe kaldım ovulasyon testi ile ve oğlum oldu
Agustosirilsiklam iki defadır Tam yumurtlama gününde hamile kaldım kızım oldu 🥰
Agustosirilsiklam evet ben ✋ bizde doktorla görüşerek planladık takipli şekilde oğlum oldu, fakat kaderdede varmış tabi Rabbim yazmış biz sadece ihtimalleri denedik
Agustosirilsiklam Bende duydum bunu bununla ilgili bir kaç yazıda okumuştum.
Bende yumurtlama döneminde hamile kaldım ve oğlum oldu. İlginç ama Çin takvimi ile de çevremde bir çok kişi cinsiyeti tutturdu.
Aitaj_ denedim oldu bnim
Luna_woman yani şans mı bilmem ama oğlum oldu 1 aylık şuan
Pink-pink2 bnimde oğlum 🥰
taricat bnimde tuttu cnm oğlum oldu 1 aylık şuan